Terug
Blog header image

Who needs luxury, when you have...

Hoe het Nieuwe Jaar te vieren als hij eenmaal begonnen is? Zo! Met een baby, én een boot.
Annemiek2
6 jaar geleden

Wat heb je dit schitterend geschreven, ik kon het zo zien gebeuren. Weet je zeker dat je geen schrijfster bent ;)? Maar wat een gezellig samenzijn met olie bollen. Leuk joh dat je zo uitgenodig bent. Wel heel spannend om er te komen denkt .

MummySuze
6 jaar geleden

Ja dat ben ik wel, schrijfster (lees maar in mijn profile), alleen zo bar weinig tijd om daadwerkelijk te schrijven. En dus deze blogs, met wallen onder mijn ogen, en iedere minuut dat ik schrijf betekent een minuut minder slaap!! Argh! Dank je zeeeeeeeeeeeer veel voor je lieve bericht, Annemiek, ik vind het superleuk om te lezen. En de oliebol? Die was heerlijk (koud). x

Annemiek2
6 jaar geleden

sorry ik was helemaal in je blog opgegaan dat ik dat vergat na te lezen ;). Misschien maar goed ook anders had ik het bericht niet zo kunnen schrijven. Leuk dat die oliebol zo lekker was. Ach wie weet in de toekomst kun je al de verhalen samen bundelen en er echt jouw boek van maken. Oké met 100 blogs krijg je ook een boek. Blijf schrijven want ooit is er weer tijd. Ik kan nu niet kaarten maken maar wie weet als zoonlief 4 of 5 is en op school zit......

MummySuze
6 jaar geleden

Wat leuk! Kan ik jouw werk ergens bekijken? En ja...als ze wat ouder zijn, dan... Hahaha. Ik denk toch dat we het nu wel moeten blijven proberen.

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk geschreven, ik zie t zo voor me... ????????????????????

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je. Wat betekenen de ?????????? ?

Anoniem
6 jaar geleden

Hmmm, smiles etc worden niet weergegeven.. Dus nogmaals naar dan goed ;)! Leuk geschreven, ik zie het zo voor mij! Ontzettend stoer dat je gegaan bent blijft af en toe een uitdaging. Weet zelf nog goed dat ik met de kleine op de fiets op zoek was naar de bibliotheek. Maar was de weg kwijt en kwam lichtelijk bezweet aan. Opgelucht! Gevonden! Wilde wat aan de balie vragen en zag uit mijn ooghoek dat zoonlief paar meter verderop tegen n stoel voorovergebogen knalrood aanlopend zijn broek aan het volgooien was in het zicht van een ieder. Goed begin! En dat je op de wc erachter komt dat ze geen fatsoenlijke luieremmers hebben. Wc was aangrenzend aan de drukke leesruimte. Dus het Bezoekje die dag aan de bieb was kort maar krachtig.... Erop uit met kids is soms een uitdaging maar nooit saai;) Ga door met schrijven suus je hebt talent! X

Anoniem
6 jaar geleden

Hahaha, geweldig en mooi beeldend geschreven! Je kunt het je zo voor je zien. En inderdaad wat heb je meer nodig dan n spontane uitnodiging en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te ervaren hoe zij in het leven staan. Daar kan geen enkel materiële luxe tegenop. En dank voor het compliment, zijnde de knappe dame met de geföhnde haren en het likje make-up, hahaha. I'm just being a single mom keeping my head up, living with my boy on a similar old ship. Kijk uit naar je volgende blog!

Anoniem
6 jaar geleden

Haha tegek waar ligt die boot? Waarom ging je er in de winter op ipv in de zomer? Op boten is het toch altijd mooi weer?

Anoniem
6 jaar geleden

Dus geen nieuwjaarsduik gedaan? De omstandigheden leken me optimaal...

Anoniem
6 jaar geleden

Ons kindje kreeg als eerste kraamcadeautje een slijptolletje en was met 5 maanden al dol op de grootste ratel van mn doppenset..

MummySuze
6 jaar geleden

Barend, dit begrijpen de meeste vrouwen niet, haha, gewone taal, graag! Voor leken!

MummySuze
6 jaar geleden

De ware locatie is uiterst geheim: personage-bescherming. Nee op deze boot was het NIET tropisch!!

MummySuze
6 jaar geleden

Geen moment aan gedacht! Maar dan? In nat pak naar huis fietsen om vervolgens een maand in het ziekenhuis te liggen???

Annemiek2
6 jaar geleden

Mijn blogs kun je gewoon onder mijn account vinden, mijn hobby, 3d kaarten maken hen ik nooit op foto gezet en mijn werk is fulltime gezinsmanger. Mijn vrijwilligerswerk is de speel-o-theek in Ede. Dus helaas heb ik niet zoveel verschillend werkl wat ik kan laten zien ;).

MummySuze
6 jaar geleden

Oh neeeee, ben je ooit nog teruggegaan naar de bieb? Wat een flater. Dank, dank, dank, ik krabbel door! X

MummySuze
6 jaar geleden

Heb een aantal verdiepingen thuis en weet niet eens waar ik de föhn moet laten. Klasse, hoor, op een boot. Wij komen graag neuzen! X

Lindsy83
6 jaar geleden

Jeetje wat ik zou ik in paniek schieten met al dat gereedschap :) Weer super geschreven en fijn dat het gezellig was. Zo zie je maar weer, wie je ook bent, wat je ook doet, waar je ook woont, we zijn allemaal mensen :)

MummySuze
6 jaar geleden

Echt? Paniek van een stuk staal? Ach, goed i/d gaten houden, dan gaat het goed. Bedankt voor je bericht, wat leuk! Liefs

Blog header image

My family

💜