Snap
  • Mama

We wachten braaf verder en genieten van alle blogs

Heerlijk dat bloggen op mamaplaats, ik kan er echt mijn ei kwijt hier!!

Jaja, we zitten allemaal nog lekker zenuwachtig op de bank en de ene blog naar de andere over de babboe bakfiets komt voorbij. Ik heb er ook een geschreven, was nr 5 volgens mij haha!!

Maar goed ook dat mag de pret niet drukken, iedere mama is blij met dat bericht, was voor mij ook de eerste keer dat ik ergens voor in de voorselectie zit. Ik gun de babboe bakfiets iedereen, ook mezelf maar echt iedereen. Ik hoop dat diegene die hem wint er gewoon ook echt mee gaat doen wat ermee gedaan moet worden, en niet aan derden doorverkoopt of hem in de stal zet voor als het eens een keertje uitkomt. Ook vind ik dat de mensen met 1 kind ook kans moeten kunnen maken, wie weet komt er nog een tweede. Ik heb 2 kids, maar aantallen mogen geen rol spelen.

Ja ook komt er een blog langs over hoe alle bloggers het alleen maar over de babboe hebben en niet erbij nadenken wat er in de wereld allemaal speelt met de arme mensen. Daar heeft ze ook zeker gelijk in hoor!! Maar wij mama's zijn gewoon ff blij dat we in de voorselectie zitten en ook daar mag wel even een vreugde sprongetje gemaakt voor worden. 

Nu kun je je weer opgeven voor een vakantie, en dat zou ik erg graag willen doen, maar helaas is de rest voor ons financieel niet mogelijk, en dat zal ook zeker niet alleen bij ons zijn, dus daar zullen ook minder aanmeldingen voor zijn binnengekomen.

Maar laten wij mama's lekker genieten van het feit dat een van onze namen de babboe fiets mag gaan uitproberen.

Verder lekker genieten van je kinderen met of zonder deze bakfiets dat is het aller belangrijkste :)

truste dames!!