Terug
Blog header image

Wat is er nog over van JOU?

Mini interview over het nieuwe-mama zijn. Knappe mama die zichzelf hier niet in herkent!
anoniem2017
6 jaar geleden

Nou voel ik mij een knappe mama herken mij niet echt veel in je mini intervieuw antwoorden. Hier geen geklungel met de stopcontacten, zodra je de stekker eruit haalde hing dat kinderslotding eraan dus die waren zo weg, haakjes op deuren heb ik nooit gedaan, waar ze niet aan mogen komen staat zo hoog dat ik zelfs op mijn tenen moet staan om het te pakken. Slaap tekort viel ook wel mee, heb ik nu meer last van nu ze ouder zijn, maar dat is een combie met veel ste laat naar bed gaan en dat ze dan om ste beurt wakker worden. 1 x vroeger naar bed en je hebt weer een deel ingehaald. Wat ik vroeger leuk vond was stappen, winkelen bios, vind ik nu ook nog leuk. Gaan nu wat vaker naar pretparken, het bos, bios is dan een kinderfilm winkelen deed ik ook toen ze kleiner waren, zolang ze in de buggy zaten ging het goed. Nu kan ik onder schooltijd. Stappen is aanzienlijk minder geworden, maar dat werd al minder toen ik zwanger wilde worden. Heb goed gefeest voordat ik zwanger werd. Moet er nu niet aan denken om om 23:00 uur nog op stap te moeten. Huishoudster doe ik niet aan. Tussendoor kun je al heel veel als het zicht schoon is is het goed en de extra dingen doe ik als ik er zin en tijd voor heb. Dit kan nu ook weer onder schooltijd. Nanny zal ik niet willen, oppas hebben wij opa,s en oma,s die dat willen doen. Ook nog een tijdje gastouderopvang en opvang aan huis gehad, maar idd dat is duur. En ik zou niks anders willen zien, ik maak genoeg tijd voor mijzelf als ze op bed liggen. Uitgebreid in bad, dvd serie kijken. Wij hebben er nog 2 katten bij en een pup sinds 1 jan. Ze zijn veel ste snel groot, ik geniet nu nog van de tijd dat ze bij mij willen zijn, voor ik het weet heb ik 2 chagerijnige pubers rondlopen waarbij niks goed is ;). .... Neem aan dat je het met een korreltje zout moest lezen.

Lindsy83
6 jaar geleden

Haha, inclusief sexy duik instructeur :) Je hebt trouwens ook mannelijke nannies he? Wie weet zit er nog een lekker stuk tussen ;)

MummySuze
6 jaar geleden

Ja idd, ze worden snel groot en ik geniet inderdaad erg van het zien hoe razendsnel Baby zich ontwikkelt! Bedankt voor je bericht. Je bent dus zeker een knappe mama!

MummySuze
6 jaar geleden

Grinnik, haha, ja, een Manny... Maar hoe vind je er 1 die ook kan duiken????

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!