Snap

Wat ga jij de komende 24 uur doen?

Gewoon om elkaar beter te leren kennen... Wat ga jij de komende 24 uur doen? Hier onder lees je mijn 24 uur

Ik zit nu onder werktijd (ja, jullie lezen het goed) deze blog te schrijven. Tussen de middag met mijn brood in mijn hand nog gewerkt, dus ik verdien dit wel eventjes. Straks ga ik de sinterklaasknutsels voorbereiden en de voorbereidingsformulieren van mijn stagiaire doorlezen. 

Zo rond 3 uur/half 4 ga ik richting mijn moeder om de kleine man op te halen. Natuurlijk ga ik niet gelijk weg en drink ik altijd een kopje thee met haar om de laatste nieuwtjes te bespreken. Sommige nieuwtjes worden als roddelen beschouwt, maar dat mag best met mijn mamsie. ;-)

Vervolgens pak ik alle spullen van zoonlief en vertrekken we richting huis om eerst een stop te maken bij de supermarkt. Er moet vanavond gegeten worden, dus dat gaan we straks halen. Nadat we alle liedjes hebben afgespeeld. Want deze bepaalde supermarkt heeft dan die poppen in de zaak die liedjes zingen. En laat mijn zoon dat nou helemaal geweldig vinden.

Zoontje in de auto, spullen erbij en hup naar huis. Dan ben ik vandaag de kok en maak ik een heerlijk maaltje wanneer mijn man thuis komt. Na het eten kijken we vast met zijn drieën naar het Sinterklaasjournaal en waarschijnlijk ook naar Sesamstraat. Heerlijk op de bank met soms een dekentje erbij. Van deze momenten kan ik echt zo geniet.

En dan de avond.... Ik heb helemaal niks in de planning! Geen afspraken, geen dingen die moeten gebeuren... niks. Heerlijk met manlief lekker op de bank. 

Morgenochtend rond half 8 vertrek ik weer naar school. Eerst breng ik mijn ventje naar het KDV. Zodra hij die ziet, begint meneer al te juichen, haha.Hij heeft het daar heel erg naar zijn zin en dat is erg fijn om te zien als moeder. 

Waarschijnlijk is mijn stagiaire mijn klas al aan het klaarmaken voor de dag. Zij draait de dag, dus ik kan rustig aan beginnen. Heerlijk zo'n stagiaire. Dit geeft mij alle tijd om met de kinderen in kleine groepjes te werken. Ideaal.

En dan zijn mijn 24 uur weer om. Waarschijnlijk tussendoor nog even gekeken naar al jullie reacties en blogs. 

Ik ben daarom heel benieuwd.... wat ga jij de komende 24 uur doen?

8 jaar geleden

Dank je wel!

8 jaar geleden

Bedankt voor je 24 uur! Je blogs zijn te leuk!

8 jaar geleden

Zo te lezen een leuke maar drukke 24 uur. Bedankt voor jouw dag :-)

Pfff... dat is me een goede vraag. Mijn komende 24 uur zien er als volgt uit: 17:00 uur eten, mijn ouders zijn bij ons oppassen, dus mijn moeder kookt (luxe!!). 18:00 uur kopje koffie met mijn ouders en daarna kindjes in bad en naar bed. 19:00 uur maken manlief en ik de boel aan kant, bespreken de dag en hebben even tijd samen. 20:00 uur ga ik naar een vergadering en ben om 22:00 uur (hopelijk) weer thuis. Manlief gaat in die tijd vanuit huis werken. 23:00-06:00 (hopelijk iets langer) is het bedtijd. 07:00 uur ontbijten en aankleden. 08:00 uur Kleuter naar school brengen. 09:00-10:00 uur gaan Diva en ik de weekboodschappen doen. Eenmaal thuis ruimen we samen de boodschappen op, drinken ranja en eten fruit. De rest van de tijd gaan we samen spelen (waarschijnlijk puzzelen en theetje drinken). 12:00-13:00 uur Kleuter van school halen, broodje eten en Kleuter weer naar school brengen. 13:30-15:00 uur slaapt Diva en kan ik vanuit huis was werken. 15:00 uur Kleuter van school halen. 15:45-17:45 uur samen met Diva onze Kleuter naar de zwemles brengen. Eenmaal thuis heeft papa het eten gekookt en schuiven wij aan. Ja.... zo zien mijn komende 24 uur eruit. Mits er niets tussenkomt haha. Met kleine kinderen weet je het maar nooit.