Blog header image

Wat eten wij de aankomende week is back

Elke week probeer ik op te schrijven wat voor (gezonde) gerechten ik deze week kook.

De afgelopen twee weken was het kerstvakantie en heb ik niet veel thuis gegeten. Daarom waren er even geen eet blogs. Nu werk weer begonnen is en de weken weer een beetje normaal is, schrijf ik hier een iets verlaat blog over de gerechten van deze week.

1. Chili con carne. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet zelf gemaakt heb. Mijn schoonmoeder was gisteren jarig en daar hebben we gegeten. Maar de chili con carne was heerlijk!

2. Stamppot met bladspinazie, hüttenkäse, en ham blokjes Dit hebben we vandaag gegeten en was lekker en gezond. Naja de ham blokjes zijn niet super gezond maar goed genoeg. En Nino vond het ook lekker al heb ik voor hem de spinazie wel heel kort gekookt. Er is nog wat over dus dat neem ik morgen mee als lunch. Jumjum!

3. Gekookte prei met een roomsausje, zoete aardappel en ham blokjes, ja die waren in de bonus (2e pakje gratis) dus we hebben er nogal veel van in huis

4. Rijst met broccoli, bamboescheuten, kipdijfilet in een kokos groene curry sausje

Voor deze week zijn het 4 gerechten omdat we verder buiten huis eten. 

Vrijdag moet mijn vriend koken bij mijn schoonouders thuis. Dat komt er vaak op neer dat ik kook. Meestal zijn we dan 8 personen maar dit keer zijn we maar met z'n 5en + een dreumes. Iemand een goed idee wat lekker is om te maken, wat niet duur is en niet lang duurt?

7 jaar geleden

Ik zal eens kijken wat voor roerbak gerecht leuk zou zijn. Wil niet iets te standaards doen. :) dank je

7 jaar geleden

Een roerbak gerecht?