Snap

Wat eten wij de aankomende week?

Elke week blog ik over wat wij eten. Ik probeer er elke week op te letten dat het gezond is en niet te duur.

Deze week was daarbij nog een belangrijke eis. Namelijk dat het niet te lang duurt om te maken. We gaan namelijk een drukke week in, waarbij ik veel moet werken,het hardlopen weer wil bij houden (dit is namelijk niet geheel gelukt afgelopen twee weken) en ik wil inpakken voor het aankomende sinterklaastripje. Dus deze week geen ovengerechten, ondanks dat ik daar zo gek op ben.

Dus is het dit geworden:

  • Barbecue krieltjes (bonus) met snijbonen (bonus) en worteltjes (bonus) en daarbij een ribkarbonade (bonus) met jus.
  • Macaroni met kastanje champignons (bonus) en prei, tomatensaus en mager rundergehakt (bonus).
  • Rijst met courgette en zoete puntpaprika (bonus) met een zoete sojasaus en kipfilet.
  • Spaghetti met spinazie, pijnboompitjes, pangiusfilet en pestosaus (Dit gerecht staat al voor de derde week op het menu en is nog steeds niet gegeten, haha... wie weet komt het er deze week wel echt van.)
  • Couscous met zwarte bonen en edamame bonen met daarbij falafel (bonus) en een yoghurtknoflook sausje voor mij en voor mijn vriend een chillisausje.

Wat eten jullie deze week?