Snap

Wat een stomme fout!

Mijn draagzak is verdwenen... Meegenomen bij de opvang van Jamie. Ik ben boos en teleurgesteld!

In mijn vorige blog (Moeder beschuldigen?) lees je dat mijn draagzak gestolen is van de kinderopvang van mijn kindje. Ik had (en heb nog steeds) een vermoeden wie deze 'geleend' heeft maar aan een vermoeden heb je niets...

Wat ik tot nu toe heb geprobeerd om mijn o zo geliefde draagzak terug te krijgen: alle kinderdagverblijf leidsters gevraagd mee te denken - briefjes aan ouders meegegeven - aanvraag tot inzien camerabeelden ingediend (mag waarschijnlijk niet) - marktplaats afgestruind - hoofdverdachte 'T' gevraagd mee te zoeken...

Niets heeft gewerkt en ik vrees dat ik het hierbij moet laten :( Hoe jammer het ook is. De kleine breng ik nu met de auto en ben opzoek naar een nieuwe draagzak die ik daar dus niet meer ga laten hangen! Dan maar op- en neer sjouwen ermee... 

Ik weet dat het mijn eigen 'fout' is (heb zelf een super dure draagzak onbeheerd achtergelaten), maar had gewoon echt het vertrouwen dat hiermee om gegaan kan worden. Helaas. 

Weten jullie nog wat ik kan doen? Of is het gewoon jammer en het erbij laten zitten voor nu? 

6 jaar geleden

Pas maar op haha ;)

6 jaar geleden

Dankje! Ik ga ook meer mensen erbij betrekken dan alleen de groepsleidsters

6 jaar geleden

Mijn draagzak was 160€ (nog steeds heel veel)... heb de foto op internet gevonden want wil niet zelf in beeld (en mijn kindje ook niet)..

6 jaar geleden

Dankje!