Blog header image

Waarom ik Blog ?!

Ik ben iemand die niet het achterste van haar tong laat zien... vroeger was het erger dan nu maar toch...

Soms vragen mensen mij waarom ik blog.. waarom ik mijn verhalen en dagelijkse dingen met de wereld wil delen.. en ze zo een kijkje geef ons en mijn leven...

Ik ben een eerste klas binnenvetter... als mensen mij vragen hoe het gaat... krijgen ze steevast het antwoord druk maar goed. 

Vroeger was dat nog erger.. en liep ik regelmatig een keer in de zoveel tijd tegen mijzelf aan.
Dan werd het mij gewoon even allemaal te veel en vluchtte ik een week naar een goede vriendin die ruim 100 kilometer verderop woonde, om weer tot rust te komen, mijzelf weer te vinden en gewoon even niks te moeten .. daarna kon ik er weer een paar maanden tegenaan.. totdat het weer te veel werd en  ik weer een week rust nam. 

op een gegeven moment las ik een blog op mamaplaats.. en zag ik dat er de mogelijkheid was om ook zelf een blog bij te houden.... dit leek mij wel leuk en zo was mijn eerste blog al snel een feit. Door middel van de blogs kan ik dingen op een rijtje zetten.. de reis van Didi en van Lotte van mij afschrijven en ook gewoon even zeggen dat niet alles altijd even leuk is.
Want moeder zijn is soms gewoon ook zwaar  

Wat een leuke reacties kreeg ik daar op!  en zo volgde de blogs zich snel op.... ik vond dat ook mijn verhaal er toe deed en verteld mocht worden.. ik hoopte dat andere mensen geïnspireerd gingen raken door de dingen die ik ondernam met Didi.. en dat andere moeders konden lezen dat ze moesten vertrouwen op hun moedergevoel en vooral in zichzelf moesten blijven geloven... 

Nu ik een tijd verder ben met het bloggen, steeds meer vaste volgers krijg.... themablogster ben.... en vooral een uitlaatklep heb gevonden. Merk ik dat ik ervan geniet... Het is een mooi naslag werk voor later.. voor Didi en voor Lotte... voor mij en mijn man om nog eens terug te lezen welke wegen wij hebben gevolgd... Dat we niet moeten vergeten om te genieten van de kleine dingen... 

Bedankt alle lieve mama's voor JULLIE  reacties... Lieve woorden..... goede tips.... en bedankt dat ik mijn verhaal met jullie delen mag. 

7 jaar geleden

Het is ook fijn o je ei even kwijt te kunnen in je blogs. Soms blog ik gewoon om dat ik het leuk vind en dan ook de reacties leuk vind om te lezen en soms inderdaad om ven van me af te schrijven of herkenning of tips te krijgen. Vooral blijven bloggen. Ik lees ze graag!

7 jaar geleden

Mooi geschreven en lees in jou blogs ook veel herkenbare dingen dus ga vooral zo door!

7 jaar geleden

Mooi geschreven Doom.