Snap

Vlogje 2. Kijken jullie mee?

wat doe je als moeder de hele dag? Nou dit dus.. ;) ik vlog over de dagelijkse dingetjes.

Van zonnen in de tuin in plaats van het gras te maaien..

S avonds sporten (omdat het mooie weer er weer aan komt) en de terug weg kom ik langs die ellendige gele M… zo verleidelijk!

Ik ben zo’n hopeloos geval dat wel een nieuwe houten tuinbank wil, maar dan moet de bank er wel uitzien alsof die de hele winter buiten heeft gestaan.. er zat dus maar één ding op. De nieuwe bank een outlook geven.

Ik ben geen planten mens.. ik vind ze prachtig hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar ik hou ze gewoon niet in leven. Ik kreeg van mijn schoonzus een pietepeuterig super schattig potje met margrietjes. # uitdaging!!

Onze peuter zit in zijn piraten fase.. hartstikke leuk. Alleen dat ARR gillen om alles wat ik vraag wordt iets of wat vervelend.. maar vooruit, ik speel af en toe even mee met mijn kleine “pakitein”

Wij vieren lente! Daar horen bloemetjes bij J Dit keer heb ik bloemen gedroogd met mijn zoontje van drie. Ik vond het helemaal leuk, maar mijn zoontje was al snel afgeleid.. het bloemen pletten vind hij dan wel weer leuk! Alles wat hij nu tegenkomt buiten wil hij pletten. Het verschil tussen een berm en de tuin van de buren moet ik nog even wat beter uitleggen. Ik met mijn goede ideeën..

Als de tafel afgeruimd moet worden hebben wij altijd de muziek op standje ik versta niemand meer. Heerlijk! Wij dansen en zingen wat af..

Kortom kijk je mee naar vlogje 2?  

 

7 jaar geleden

LEUK!!! Ga zo door! ;)

7 jaar geleden

Haha! Ik dacht eigenlijk eerder dat het mischien aan je film apperaruur lag! Want ik versta je goed hoor! Alleen als je dan niet meer in je camera kijkt, valt het geluid van je stem weg! :O

7 jaar geleden

Leuke vlog en drukke dag met de (verschrikkelijk schattige!) kinderen! En ja, je witte benen winnen het wel van het gras haha

7 jaar geleden

Thanx!