Snap

Verlanglijstjes Stress

​Die tijd van het jaar komt er weer aan. Er wordt al weer van alle kanten gevraagd om verlanglijstjes. Maar wat te vragen….??

Die tijd van het jaar komt er weer aan. Er wordt al weer van alle kanten gevraagd om verlanglijstjes. Maar wat te vragen….?? Als het aan mij jongste ligt krijgt hij alleen maar auto’s, vliegtuigen en treinen. Ja daar komen we al een heel eind mee, echter zijn die er in alle soorten, maten en prijsklasse dus gaat Mama maar even op onderzoek uit. Ons dametje weet al iets beter wat ze wil: namelijk alles uit het speelgoedboek. Tja… daar heeft Mama een ander idee over. Maar er moeten heel wat lijstjes gemaakt worden en dan zijn beide kids ook nog eens in januari jarig dus dezelfde lijstje worden ook met de verjaardagen gebruikt.

Voor de jongste komt er in ieder geval het een en ander op van Toet Toet Auto’s om de collectie completer te maken. Wat losse speelgoed auto’s en een paar boekjes van Woezel en Pip. Voor ons dametje komt er wat om te knutselen op te staan onder andere strijkkralen, Playmobil, boeken van Geronimo Stilton (die vind ze echt super leuk), Lalaloopsy en Little Live Pet.

Maar echt veel verder kom ik niet. Vooral voor de jongste vind ik het erg lastig. Daarom vraag ik jullie hulp: 

Hebben jullie nog ideeën voor presentjes voor een kleine vent van bijna 2 en een grotere meid van bijna 5? Hopelijk hebben jullie nog leuke ideeën en inspiratie voor me. En misschien kunnen jullie hier ook wat ideeën en inspiratie op doen! Ik hoor dus graag van jullie ;-)

7 jaar geleden

Stiften, kleurboeken, leuk nieuw dekbed, mijn dochter is van de barbies, kan ze niet genoeg hebben ;), Iets voor buiten ( hebben ze van de zomer ook iets nieuws) voor je zoontje een automat, Spelletjes. Verkleedkleren. Kijk gewoon in het boek wat ze heeft aangekruist en kies daaruit wat jij zelf ook geschikt vind. Schoolrugzak met trommel en beker.