Snap

Vakantie 2016: Glamping

Voor de zomervakantie 2016 willen wij gaan glamperen! Hebben jullie nog top tips?

In de zomervakantie willen wij twee weken gaan glamperen. Maar dan wel met een paar "maars"..

- We willen niet te lang in de auto zitten, dus Zuid Frankrijk is een no-go. 8-9 uur in de auto met twee kids vind ik wel de max.

- Het moet een kindvriendelijk park zijn;

- We zouden ook graag een buitenzwembad op het park willen;

- In de tent of chalet of ander onderkomen liefste geen tweede etage met trap.

Onze voorkeur gaat uit naar een tent, wij hebben deze zelf niet dus dan gaan we er een huren. Ik kwam al de mooiste tenten tegen, maar ik kan natuurlijk ook jullie hulp inschakelen. Wie weet hebben jullie een super vakantie gehad op een park die aan bovenstaande eisen voldoet? En is dat park zeker weten de moeite waard? Dan zou ik graag willen weten hoe dat park heet en waar het ligt. Dan kan ik mijn planning in orde gaan maken.

7 jaar geleden

Camping soulac plage in soulac sur mer. Ligt aan de atlantische kust en is ongeveer 9 uren rijden. Hebben tenten te huur met uitzicht op zee. Een supercamping!