Snap

twee kids die wat hebben

een kind met ernstige aangeboren hartafwijking en een met autisme hoe nu

hoi allemaal

ik ben een mama met twee kids  die alle bij wat hebben  eerste geboren in 2007  nu bijna 9 jaar  geboren met een ernstige aangeboren hartafwijking  na veel twijfel na haar geboorten en operaties  en goede uitslagen van haar DNA hebben wij besloten om voor een tweede te gaan  wat wij al wouden nu hij 5 jaar is en wij weten en dat hij autistisch is het niet altijd even makkelijk de oudste heeft ook veel problemen  op psych vlak  ik probeer veel en zoek veel dingen om mijn kids te helpen met alles  hou van ze  en heb ze  voor lief veel mensen weten niet hoe zwaar het soms is  niet omdat ze problemen hebben  mar  ook als ik hun zie  ze proberen wat en lukt niet  van wegen wat ze hebben   je wil zo graag dat ze dingen kunnen doen  wat ander kinderen ook kunnen  ik praat ook veel met ze  er over  en probeer hun te helpen waar kan   ik werk zelf nog wel   2 middagjes  als kassiers wat ik erg fijn vindt  maar soms wordt me nu wel eens te veel e merk dat ik even weg droom  hoe ik me kids kan helpen en  over red me schoon ma het wel met hun  zijn past al op van af begin  vindt echt super van haar  ze is erg lief voor ze  en zijn niet de makkelijks kids wij lopen vaak tegen dingen aan  wat erg lastig is  veel mensen hebben ons ook verlaten  of lieten ons zitten  en ja wij als ouders willen ook vene tussen uit   dat is belangrijk  voor je zelf zorgen zo dat je beter voor je kids kan zorgen  vele zien ons verdriet en pijn niet  wij lachen het maar weg  als iemand vraag hoe gaat het  ja goed hoe met jou  dus snel  terug werken naar die  genegen vele doen dat  en herkennen dat wel je wil niet tot last zijn voor een ander  maar ander kant wil je ook even tijd hebben  voor elkaar