Snap
  • Mama
  • Feestje
  • jarig
  • taart
  • Loedermoeder

Toch een aangepast verjaardagsfeestje!

De oudste is afgelopen dinsdag 5 jaar geworden! 

Ondanks dat ik in de lappenmand lig, hebben wij toch zijn feestje laten doorgaan. Manlief heeft onder mijn toezicht de slingers opgehangen, de boodschappen gedaan en het belangrijkste de mario taart opgehaald.

Wat was Jaiden toch blij! Mama ik vind het zo superdepuuper dat ik mijn feestje kan doen!

Er waren lekkere hapjes heb ik vanmorgen op mijn gemakje met veel pauzes ertussen gemaakt, dus manlief hoefde het alleen maar op bordjes te doen.

Alleen onze ouders, broers en zussen met kids waren er, dus niet te veel volk en iedereen wist dat het zelfbediening was.

Ik lag maar op de bank of zat af en toe op een stoel en kon lekker genieten van alles en iedereen.

Mijn grote draak is goed verwend en de spaarpot is weer gevuld, dan kan hij binnenkort zijn buiten speelhuis bestellen.

De visite is weer lekker naar huis , en manlief naar de winkel voor friet en snacks, daarna doet hij de kids lekker in bad en naar bed. En ik ja ik lig nog plat hahah echt dit is eigenlijk zo niks voor mij! Maar het moet en dus doe ik het.

De kinders hebben genoten en daarom ik ook.

En morgen hebben we een makkelijk ontbijtje komt want er is meer dan genoeg taart over hahaha. ( ja ik weet het ik ben af en toe een echte loedermoeder! )