Snap

Tijdschriftenverslaving

Voor mij geen verslaving aan drank, drugs of eten...ik ben een echt tijdschriftenmonster!

Al van af jongs af aan verslind ik tijdschriften in allerlei soorten en maten. Een tijdschrift was gezellig, informatief en sprak tot de verbeelding: ooit zou ik zelf artikelen voor tijdschriften gaan schrijven. Zelfs toen ik nog te jong was om te werken, deed ik er al alles aan om aan dat leuke tijdschriftje te komen.

Begrijp me niet verkeerd;geen illegale praktijken voor mij, maar wel een legale wasbeurt van de auto van mijn ouders om zo die paar guldens te verdienen voor die begeerde Tina met George Michael voorop.

Toen ik wat ouder werd heeft de Tina plaats gemaakt voor de Vriendin, Weekend, Flair, Glossy, Red en Sante en sinds ik moeder werd is het einde helemaal zoek. Kijk maar eens in de winkel wat er allemaal voor Mama bladen zijn: De Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien, Fabulous Mama, Kek Mama, Viva Mama, J/M ouders en het zal me niets verbazen als ik hier nog een aantal titels vergeet.

Gezien de leeftijd van mijn kinderen ( 3 en 6 jaar ) kick ik langzaam af van bladen als Kinderen en Ouders van Nu, maar er blijft nog genoeg over om geen afkickverschijnselen te hoeven krijgen. Mijn vriend opperde laatst al om tijdschriften te lezen via een app, maar mij niet gezien.

Voorlopig geniet ik nog van elke keer weer een leescadeautje in mijn brievenbus en van de knisperende, kleurrijke pagina`s die ik zelf om mag slaan. In de redactie van een tijdschrift ben ik nooit gekomen, maar artikelen schrijven voor Mamaplaats maakt al veel goed.

Voor andere mama`s met een gelijksoortige verslaving een tipje: houd aanbiedingen in de gaten en zeg op tijd op. Mijn nieuwste score: een prachtige Retour winterjas voor mijn dochter bij een abonnement op Fabulous Mama!

10 jaar geleden

ja zeker!ha,ha

10 jaar geleden

dan vond jij het helemaal geweldig om een jaar lang gratis WIJ jonge ouders te mogen lezen!