Terug
Blog header image

The First Memories And Beyond

De eerste herinneringen aan je kids zijn natuurlijk super speciaal! Ik bewaar graag souvenirs en ik maak heel graag foto's, voor later :)
rebo1982
6 jaar geleden

Mooi hoor! leuk om te lezen hoe een andere moeder dat doet! Ik zou willen dat ik wat meer vooruit plande... De eerste outfit van onze dochter is bij haar nichtje beland. Want onze zoon aanhad weet ik al niet meer, Ik weet alleen nog dat de combinatie van kleertjes die hij uiteindelijk droeg niet de combinatie was die ik bedacht had. Simpelweg omdat hij te groot was voor alle andere opties.. en de fotoboeken... eerst maar eens aan ons trouwalbum beginnen, dat schuif ik ook al vijf jaar voor me uit.... Maar ik hou wel zielsveel van ze hoor ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik ben gewoon een te fanatieke, woeste verzamelaar ofzo, haha!! Tip voor je trouwboek: verzamel al je foto's op je pc en maak hem op een website als Allbeli.nl (of eem die goedkoper is!) binnen een middag ben je klaar, for sure :) En aan houden van is geen twijfel naruurlijk, zelf al heb je 0 foto's, dan zit het gewoon lekker in je hoofd. Have a nice day!

Bloemenmama
6 jaar geleden

haha, herkenbaar. Ik heb ook een bewaardoos van speciale spulletjes van onze dochter, Ook daar zit haar eerste pakje en jasje in. Maar ook inderdaad haar stukje navelstreng. De papieren van de kraamhulp en ziekenhuis, aanmelden bij de gemeente zijn ook dingen die hier in zitten. Ook heb ik een mapje waar haar eerste tekeningen en verfstukjes. Ik heb dan ook nog een boek van mam en pap vetellen die goed bijgehouden wordt. En onwijs veel foto's (meer dan 20.000!!!) Het enige wat ik eigenlijk al een hele tijd wil doen, maar door omstandigheden niet van komt, zijn alle filmpje op een dvd zetten (momenteel ben ik daar nu weer aan begonnen). Leuk om te horen dat er meerdere moeders zo zijn.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Bij ons wordt de "mam, vertel is" beter bijgehouden dan de "pap,vertel is", jammer genoeg. Mijn vriend vindt het wat lastiger om te schrijven. Maar die dvd inderdaad!! Dat wil ik ook al heel lang super graag! Ik denk dat ik nu bijna 500 telefoon filmpjes heb staan op een harde schijf.. OMG. Dus worden een paar dvd's denk ik, haha!

Lindsy83
6 jaar geleden

Zo mooi! Meteen spijt at ik geen afdruk van de voetjes van ons zoontje heb... Verder hebben wij wel ook echt alles bewaard, dus ook de navelstreng. Maar zelfs de wieg en het speelgoed willen we bewaren. Mijn vriend heeft al een paar keer gezegd dat we straks een extra oplsag hiervoor moeten gaan huren... Maar het geeft me een goed gevoel om deze dingen te bewaren. Met zijn verjaardag hebben we ook de kleine kleertjes en heel veel foto's bekeken.. Wat een herinneringen in zo'n korte tijd :D

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik vind het heel mooi om dingen zoals de wieg ook te bewaren!! Als je er plek voor heb moet je dat ook zeker doen! (en komt van pas als je nog een kinderwens hebt :D) En dit voeten schilderij kan je nog steeds doen, zijn ze alleen iets groter, hihi!

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.