Snap

Storm is gaan liggen

Ik merkte wat vreemde dingen aan mijn man. Stuk voor stuk geen grote dingen maar samen...

Toen ik hem confronteerde met een opname van €200 barstte een bom bij hem. Het was voor een verrassing die dus mooi niet meer doorgaat... We hebben er sindsdien geen woord meer over gesproken. De sfeer in huis is raar genoeg heel prima. 

Ik ben niet meer aan het graven naar 'bewijs' en Philip is heerlijk gezellig en veel thuis. Zou ik me alles hebben verbeeld? Stiekem ben ik alsnog op mijn verrassing aan het wachten... Aangezien het nu weer gezellig is tussen ons, mag de big surprise (á €200) wel doorkomen hoor...

Maar erover beginnen ga ik niet doen. Hopelijk blijft het voorlopig even zo... Keep you posted! 

Mijn verhaal wil ik delen met jullie, mede moeders, en ben benieuwd naar de reacties. Want zie ik nu spoken of doet mijn geliefde man dingen die niet kunnen? 

6 jaar geleden

Ik zou er toch over doorgaan, heb het zelf met mijn man meegemaakt. Ook navragen waar het geld bleef en waarom hij raar reageerde, en hij werd ook boos op mij, achteraf bleek dat hij vol aan de drugs zat. Nu is hij ermee gestopt, maar is wel enorm zwaar geweest.

6 jaar geleden

Ik had het hier niet bij gelaten, maar dat ben ik en wij zijn allemaal anders. Maar een verrassing kan je tegenwoordig niet pinnen? Waarom word het cash gehaald? Waarom word hij boos als je ernaar vraagt? Als het iets onschuldigs is kan hij gewoon, zonder boos te worden, antwoord geven? Zijn reactie geeft mij juist het gevoel dat er iets niet klopt.

6 jaar geleden

Sorry maar jij gelooft hem? Tsja iets met oogkleppen op hebben. De sfeer is zogenaamd goed als hij z'n gang mag gaan. Het is maar net waar je voor kiest hé mijn mening.