Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • Verjaardag
  • taart
  • slingers

Slingers, taart, cadeautjes... deze week Quin's verjaardag!

Volgens mij ben ik nog zenuwachtiger dan Quin voor zijn verjaardag. Hoe gaan we dit aanpakken?

Volgens mij ben ik nog zenuwachtiger dan Quin voor zijn verjaardag. Hoe gaan we dit aanpakken? Bijna iedereen moet werken en ze wonen te ver weg om even langs te komen. Eten ze mee en wat gaan we dan eten. Wat lusten ze en wat verwachten ze. Het is weer zover, Quin is jarig en alweer 3 jaar! Nu snap ik pas dat mijn mama vroeger ook altijd een week van tevoren alles aan het plannen was. Op zijn verjaardag vieren we het gewoon lekker zelf en wie langs wil komen die mag komen, maar ik nodig dit jaar alleen de mensen uit waar hijzelf ook echt iets mee heeft. Zo zijn oma en opa langs geweest met zijn neefje en hebben ze de hele ochtend lekker gespeeld tot er geslapen moest worden omdat ze letterlijk omvielen. 's ochtends kwam hij beneden en bij het aanzicht van de ballonnen, slingers en cadeautjes, had hij door dat het feest was. Toen we begonnen te zingen wist hij zeker dat het allemaal om hem draaide. Hij kon alleen nog maar lachen en heel hard meezingen.

Op het dagverblijf moest natuurlijk ook getrakteert worden en werd de verjaardag nog een keer uitgebreid overgedaan. Met een grote stoel, muts, taart met kaarsjes (was wel een neppen hoor) en natuurlijk cadeautjes!

De slingers hangen nog steeds en dus ook vanochtend vroeg Quin waar de cadeautjes waren. Want die hoorden toch bij een feestje? Morgenavond gaan we ze weg halen, want morgen is het feest voor de familie die niet kon komen doordeweeks. Nog 1 dag vol met cadeautjes, taart en lekker eten en daarna duurdt het gelukkig weer een jaar voor we weer een feestweek moeten plannen. Zo eerst nog maar is even brainstormen over wat we zullen gaan eten morgen.

11 jaar geleden

Gefeliciteerd! Wat een leuke dagen zou hij gehad hebben, zo is jarig zijn lekker lang genieten als het meerdere dagen gevierd wordt! Qua eettips tijdens verjaardag waarbij je niet zoveel op dag zelf hoeft te doen (is natuurlijk afhankelijk van aantal mensen, wat je lekker vindt en het weer) ik maak vaak lasagna dag ervoor klaar hoef je het alleen op te warmen, of pannekoeken die kun je evt. ook koud eten of opwarmen of gooi-er-maar-in-soep (kippenbouillion met soepgroenten en dan zet je bakjes met gekookt ei, gekookte aardappel, sambal, hardgebakken uitjes, e.d. neer zodat iedereen zelf erin kan gooien wat ze lekker vinden. kun je ook dag van te voren maken). hopelijk heeft quin goed genoten van zn leuke dag!

11 jaar geleden

Gefelcititeerd. Ja dat eten.....altjd lastig. Wij vieren t altijd op een zondag en iedereen eet mee. Meestal maak ik een heerlijke soep met stokbrood. Daarnaast een slaatje helemaal mooi opgemaakt. Sate, gehaktballetjes erbij en klaar!!!!!