Snap

Sinterklaas komt alweer langzaam in zicht.

lichtelijk paniek.

De pepernoten liggen alweer in de winkels, sinterklaas komt er alweer langzaam aan. De zomervakantie is nog maar net voorbij en nu begint dit drama weer. Wanneer begin je met surprises? Wanneer stop je met sinterklaas en doe je aan kerst ( wat ik eigenlijk veel leuker en gezellige vind).Wanneer ga je kado inkopen doen? Doe jij dit over het hele verspreid? Of ben je net zo'n kluns als mij en krijg je later lichtelijk paniek van damn nee heb amper 1 kadootje, ohja en dan de schoen kadootjes niet te vergeten.

Oh ik vind het zo moeilijk, Intertoys is er niks bij in huis, en dan nog verzinnen wat ze allemaal kado moeten krijgen, want ja ze hebben nog niet genoeg.Ze hebben wel genoeg maar ja he je kan natuurlijk niet achterblijven.Bakken met geld vliegt er weer door heen en nog heb je amper wat tegenwoordig.Ok mommie's help me, hoe doen jullie dit?

Ik denk wel dat t dit keer toch nog beetje sinterklaas wordt, want ja alle kinderen in de klas gaan dan vertellen wat ze gekregen hebben en is dan zo lullig als hun niks hebben.Maar ga dan ook meer met kerst doen.

Nou mede mama's mijn paniek slaat al lichtelijk toe, en die van jullie?Veel liefs mama Melissa 

3 jaar geleden

Jaa ik vind t soms echt lastig hoor.

3 jaar geleden

Goed plan Thanks 😊

Het hele jaar door hou ik op mijn telefoon verlanglijstjes bij van de kinderen. Na de zomervakantie begin ik met zoekopdrachten op Marktplaats zetten voor de cadeaus die ze graag willen. Ik probeer een maximaal aantal van 5 per kind. Iets wat ze heel graag willen, iets wat ze nodig hebben, één trui/longsleeve, een boek. En vaak nog één groot cadeau voor samen, zoals een spel of muziekinstrument. Zo blijft het betaalbaar en goed te doen voor mij. Succes hoor, en niet te druk maken; het moet ook voor mama leuk zijn 👍

3 jaar geleden

Het is 1 september! Een perfect moment om wel al pepernoten te kunnen eten maar nog geen sintzorgen te hebben. Je zou wel alvast de intertoys thuis een beetje kunnen uitzoeken en dat waar ze niet meer mee spelen doneren aan een sintdoel voor armere gezinnen/verkopen op marktplaats. Misschien je dan in ieder geval al meer ruimte om over cadeaus na te denken.