Terug
Blog header image

Sara voor 1 dag de baas in huis

Niet origineel, een journaliste was mij voor; mijn peuter voor 1 dag de baas in huis. Ik mocht geen 'nee' zeggen...
Lindsy83
6 jaar geleden

Heel mooi geschreven en zeker een wijze les! Ik hoop dat jullie nog veel van zulke mooie dagen mogen beleven samen!

Chiara
6 jaar geleden

Zoals altijd weer fijn geschreven! En interessant zo'n dagje, dan zie je het volgens mij vanuit een heel ander perspectief en besef je volgens mij ook dat een kind best een hoop zelf onder controle heeft! Wie weet ga ik dit ook ooit eens doen!

Joycies
6 jaar geleden

Wat een super leuk idee en wat een mooie dag!

LVC
6 jaar geleden

Oh wat een leuk idee! Heb je echt super gedaan! ;)

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media