Snap

Samen zijn...

Zo, even een momentje voor mijzelf na 5 dagen er tussen uit te zijn geweest met mijn mannetjes. Lekker uitwaaien op het strand en avonden buiten nagenieten van het gefluit van de vogels met een wijntje erbij. Omdat mijn schoonzusje jarig was en zij in Zeeland wonen hebben we de auto gepakt en er een korte vakantie van gemaakt.

Familie Na een reis van 4 uur met kind en hond op de achterbank, werden we onthaald met een mega knuffel! Ik voelde mij al meteen helemaal welkom en vooral thuis. Bij het zien van opa rende Quin gelijk op hem af om hem een mega kus te geven en dan te bedenken dat ze elkaar in januari voor het laatst hadden gezien, maar wel nog 4x via Skype. Langleve de technologie! Omi en Opi vond hij in het begin een beetje eng, maar na 2 dagen rende hij ook bij hun naar binnen (ze wonen naast elkaar) om ze op te halen, omdat hij vond dat ze niet alleen binnen moesten blijven zitten, maar er ook bij hoorde.

Dondersteen We zijn naar het strand geweest, naar dorpjes, boodschappen gedaan. Quin heeft zijn slaapjes gehad, zodat hij daarna weer lekker door kon ravotten met zijn neefje die ook een paar dagen bleef slapen. Voor het eerst heeft Quin groentes en aardbeien uit de kas gegeten en bij die laatste ook gelijk de plant leeg gesnoept wanneer er niemand keek. Zijn schoenen zijn tig keer uitgewassen omdat hij in de modderplassen aan het stampen was, achter de kippen aanrennen door de boomgaard en het hoge gras.

Huis Na 5 dagen zat het er dan toch echt op en was het tijd om naar huis te gaan. Tranen heb ik moeten bedwingen, want ik wilde eigenlijk nog niet naar huis. Maar wetend dat we er over 2 maanden weer zouden zijn maakte het allemaal weer een stukje makkelijker.

Wat voelt het eigenlijk fijn om met z'n allen eventjes samen te zijn!