Snap

​rustig vaarwater, ook wel lekker toch?

na ons "heerlijke" huwelijksreis ligt er een ontslagbrief van mijn werkgever op de stoep. hij gelooft niet meer in terugkomst van mij

En is er heilig van overtuigt dat ik hem "erin" geluisd heb door al mij medische klachten.

hij heeft mijn ontslag al aangevraagd bij het UWV en die hebben hem akkoord gegeven.
ik ga dus ziek uit dienst. Helaas hebben we nog wel een hoop dingen uit te vechten. gelukkig win ik al die dingen wel maar fijn is het niet.

Ondertussen ben ik nog steeds niet zwanger en hebben we een afspraak begin oktober bij de gynaecoloog. Mijn ogen zijn redelijk stabiel.

Bij de gynaecoloog bespreken we de afgelopen maanden. ik had telefonisch het advies gekregen om te gaan temperaturen. ik heb van bijna 4 maanden keurig een lijst mee met temperaturen. helaas laat mijn lichaam niet een mooie stijging van temperatuur zien bij de eisprong. zowel de gynaecoloog als wij balen daar van. op de echo kan de gynaecoloog zien dat ik op het punt sta voor een eisprong. maar ook hiervan verwachten wij dus niks. we maken een afspraak voor eind oktober zodat we dan met de eerste IUI behandeling kunnen gaan beginnen.
dat valt me zwaar. ik had zo gehoopt dat we wel zwanger zouden zijn. In november is het een jaar geleden dat ik de pil de deur uit heb gegooid.

Ondertussen ben ik heel veel met zwanger worden bezig geweest. maar nu we weten dat we aan IUI gaan beginnen laat ik het los. de thermometer gaat weg, de zwangerschapstesten gaan een kastje in. nee even deze maand geen zwanger worden momenten. 1 1/2 week later belt de gynaecoloog mij op met het gegeven dat zodra ik mijn menstruatie heb, ik contact op moet nemen met hen. aangezien in een stabiele cyclus heb, kunnen we dan afspraken en zo gaan maken. Prima zeg ik, gaan we doen. mijn menstruatie moet komen op 20 oktober.

20 oktober om half 5. ik heb een tijdelijk baantje gevonden wat ik in overleg met het UWV ga doen. het is een stuk relaxter voor me en het bevalt me wel.
ik moet vandaag ongesteld worden. standaard word ik na het doen van de zwangerschapstest ongesteld, is iets psychisch zeg ik al maanden.
dus nadat ik uit bed kom, plas ik over het staafje heen en leg hem neer.
spring onder de douche en als tijdens het insoppen kijk ik even snel...........

7 jaar geleden

Ik voel m inderdaad al aankomen! Geef ons alsjeblieft geen ongelijk en kom maar op met de volgende blog :)

7 jaar geleden

positief, postief! Vreselijke cliffhanger dit! ;)