Snap

Polka Dots Kinderkamer in Rood met Wit

 

Ben je op zoek naar een leuk thema voor de meidenkamer? Denk eens aan een rood met witte stippen kinderkamer. Een gemakkelijk thema, ook voor de minder creatieve mensen onder ons en succes verzekerd bij de meiden.

 

Heb je 4 muren om een kleurtje te geven? Zorg dan dat minimaal 2 van deze muren in het wit zijn.  Dit houdt het wel een beetje rustig. 1 muur kun je leuk met behang doen, kies voor rood met witte stippen behang als het best een beetje fel mag zijn. Wil je het rustiger houden kies dan voor wit met rode stippen. De muur die grenst aan de behang muur maak je leuk helemaal in rood. Let op dat je een kwalitatief goede muurverf kiest, deze zijn iets duurder, maar gaat je zeker tijd schelen.

Voor de vloer kies je voor laminaat of een andere harde vloersoort. Liever geen vloerbedekking.

Meubels kun je zelf helemaal naar eigen inzicht maken. Je kunt als bureaustoel heel leuk een ouderwetse houten keukenstoel rood schilderen. Koop ronde witte stickers en plak deze erop. Voor extra stevigheid kun je de stoel nog eens aflakken met een blanke lak.

 

In een rood met witte stippen kamer kun je leuk combineren met andere kleurtjes. Voor een harde look, combineer je met zwart. Wil je het wat zachter en meisjes achtiger houden, dan kies je voor roze.

Een romantisch beeld kun je creëren zodra je kies voor het behang in wit met rode stippen en daar accessoires en gordijnen met kleine bloemetjes bij te combineren.

 

Bij Dreumes enZo schreven we een hele pagina met tips en voor het gemak hebben we er enkele foto’s en kinderkamer accessoires bijgezocht.

 

10 jaar geleden

Gaaf!