Snap

Pas op wat je zegt! De Mama Mafia kijkt mee!

Wat ben je trots op je eigen kind. je zou hem of haar altijd beschermen, in het dagelijkse leven en zelfs in verhitte discussies.

Adem in, adem uit. Moet ik dit blog wel gaan schrijven? Trap ik vele moeders dan weer op hun lange tenen? 

Zelfs als ik blog over een kijkje in onze dag met Charlie, vinden mama's het nodig om een verhitte discussie met elkaar aan te gaan. Ik scrol door de reacties en baal. Dit is niet de bedoeling van mijn blog. Ik hoef jullie geen verantwoording af te leggen waarom ik mijn kind laat vaccineren. Ik hoef ook niet allerlei links en theorieën om mij in te laten zien hoe slecht ik bezig ben door mijn kind te laten vaccineren. Dat hoeft echt niet lieve mama's. 

Ik ben de mama van Charlie, ik maak zelf mijn keuzes.

Waarom ontstaat er toch altijd een oorlog als het gaat om 'roken tijdens de zwangerschap' (hier ontstaat sowieso een discussie over), wel of geen borstvoeding en vaccinaties. Zijn we dan allemaal ergens onzeker? Weten we soms zelf ook niet altijd wat wel of niet goed is? Het belangrijkste is toch dat jij de keuze maakt waar je je goed bij voelt? 

Elke mama volgt haar moederhart, geen enkele mama wil haar kind toch kwaad doen? 

Laat die verhitte, irritante, betweterige discussies dan achterwege. Mama-mafia, ga op je plaats! Ksst, we vinden jou niet leuk, niet nodig en niet lief.

Ik zal mijn volgende blog wel weer schrijven over koetjes en kalfjes, om de lieve vrede te bewaren.

Fijne zondag mama's! 

Geef je kind nog een extra dikke knuffel vandaag.

Liefs Lisa

Ps: ik ben nergens voor of tegen in dit blog, don't shoot the messenger!

7 jaar geleden

en zo is het maar net helemaal mee eens

7 jaar geleden

Hallelujah!! Zeker mee eens! Wij enten niet en je wilt niet weten hoeveel shit we over ons heen krijgen. Iedereen heeft recht op eigen keuze, eigen mening. Een discussie op zijn tijd is niks mis mee, maar laat een ander in zijn waarde. Je hoeft het echt niet altijd ergens mee eens te zijn om toch een ander met respect te behandelen. Goede blog en laat jezelf er niet van weerhouden te schrijven wat jij belangrijk vindt. Niet om een discussie uit te lokken, maar gewoon omdat het jouw persoonlijke verhaal wat je deelt in een blog. :-)

7 jaar geleden

Amen.

7 jaar geleden

"We vinden jou niet leuk, niet nodig en niet lief." hahaha! De PERFECTE benaming! Iedereen heeft zijn eigen meningen en zolang we die niet steeds aan elkaar op moeten dringen zal het goed gaan :)