Terug
Blog header image

Papegaaitje Leef Je Nog?

Wat doe je als je dagelijks getergerd wordt door angst, maar toch door met leven. Je nieuwe leven met Baby...
Anoniem
7 jaar geleden

Mooi suze... Wat moedig van je om dit stuk te schrijven met zo veel oprechtheid. Keep on going! Je mama instinkt is sterk en daar mag je op vertrouwen. En zoals ik al zei, je bent ontzettend kranig en ik bewonder het feit dat je nog steeds overeind staat na alle klappen. Ik kijk uit naar je volgende stuk! XX

MummySuze
7 jaar geleden

Dank je wel. Ik doe kei- en keihard mijn beste best... XXX

vanin
7 jaar geleden

Ik heb bewondering voor jou! Hoe je het allemaal doet in je eentje met Oliver! Het is even zoeken en daar gaat ook wel wat tijd overheen om 'ik' weer te vinden. Je nieuwe ik want de oude ik die bestaat niet meer. Maar dat komt vanzelf. Je bent een supermama! En ik weet zeker dat Oliver dat ook vind...

MummySuze
7 jaar geleden

Dank jullie wel mama's. Vanochtend weer een hefige aanval, en toch maar baby meegesleept naar zwembad zodat hij t in ieder geval leuk heeft. Slaapt nu, maar ik zit te trillen op de bank.

MummySuze
7 jaar geleden

Maantje hoe ben jij met die aanvallen omgegaan? Hoe ben jij ervan afgekomen? HELP!

Anoniem
6 jaar geleden

onthou maar 1 ding je doet het FANTASTISCH en ik ben maar 1 telefoontje verwijderd als je hulp nodig hebt want daar heb je vrienden voor .

Anoniem
6 jaar geleden

Je bent een kanjer Suus! Niet vergeten!

Blog header image

My family

💜