Snap

Ons klus paleisje

De ultieme relatie test!

Onze tuin 

In drie dagen (versprijd over een maand) heeft mijn man dit mooie speelplekje voor Noah gemaakt. Hij heeft het stuk betegeld achter onze zithoek. Een extra plantenbak gemaakt speciaal voor mijn bloemetjes en de bloemetjes ook nog eens geplant.

Ik geniet hier zo van. Het word echt een paradijs. Het is natuurlijk geen pinterest perfecte tuin, maar wel een echte kindertuin. Zoals het ook zou moeten zijn. Want kinderen horen buiten te spelen!

Elk jaar pakken we een stukje huis en een stukje tuin aan. Dit jaar was dit het voor de tuin. Incl zelfgemaakte speelgoedbak, volledige verhuizing van tuin meubelen. Onze wal aangepakt met een nieuw stuk schutting mét bamboe omdat ik dat zo prachtig vind. En twee plantenbakken voor mijn hortensia's. Respect voor mij man want hij heeft vanwege mijn zwangerschap ALLES alleen gedaan!

Binnen in huis is mijn domein. Noah's slaapkamer geschilderd, behangen en nieuwe meubels. De baby kamer geschilderd, gordijn opgehangen (k%t werk), meubels er in. Dat heb ik allemaal alleen gedaan. We kunnen goed samen klussen maar vinden even lekker alleen klussen ook echt wel heerlijk!

Voor volgend jaar zijn de projecten: lounge gedeelte helemaal achter in de tuin. Eeeeextra planten. Het schuurtje en schutting beitsen. En binnen onze slaapkamer eens pinterest waardig maken!

Ja ik hou er dus echt van. We wonen sinds 2016 in ons koophuis en hebben toen alles neer geploft en zijn later pas gaan bedenken wat we eigenlijk willen... inmiddels wonen we hier echt fijn! Zo fijn dat al zouden we 10 miljoen willen dan blijven we hier. Dit is thuis. Hier is het veilig en rustig en hier is het goed.

Zijn jullie ook klussers en doe het zelvers? Of maak je liever je handen niet vies.

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap