Snap

Ons huwelijk: Onze dochter was een echte held!

Afgelopen zaterdag 23 juli 2011 zijn wij eindelijk na 11jr samen getrouwd. Als een volledige verrassing heeft Marcel mij in 2008 ten huwelijk gevraagd in het romantische Rome.

Omdat het zo onverwacht was heeft hij mij eerst moeten overtuigen dat hij mijn werkelijk ten huwelijk vroeg voor ik uiteindelijk “ja” zei. En nu 2,5jaar later was het eindelijk zo ver.

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver, en dag waar wij met zijn tweeën heel erg naar uitgekeken hebben. Ik ga met mijn zus naar de kapper en Marcel en Megan blijven thuis.

Tot mijn grote verbazing komt er een hele grote limo aan rijden! Mijn, toen nog, aanstaande had een limo geregeld die mij in stijl rond zou rijden deze ochtend. Hij wijkt niet van mijn zijde tot aan het moment van het trouwen. Ik voelde me een prinses zo belangrijk! Marcel zorgt voor Megan en hij neemt haar mee naar de locatie, 2min lopen van ons huis, om de laatste dingen nog te regelen en ballonnen op te hangen. Helaas waait het te hard voor dit laatste en hij besluiten samen met zijn dochter lekker wat te gaan drinken om haar daarna naar bed te brengen. Ze voelt dat er van alles gaat gebeuren en ze wil niet slapen. Om 12uur valt ze eindelijk in slaap…….maar moet ze er om 13uur al weer uit want het huwelijk is om 14uur.

Ik kleed mij om bij onze buurvrouw en hoor mijn meisje huilen…..een moeilijk moment voor mij. Alle cellen in mijn lichaam schreeuwen dat ik naar haar toe moet gaan. Maar ik sta in mijn jurk klaar om door mijn vader opgehaald te worden en ik kan niet naar haar toe gaan.

Maar Marcel is een top vader en weet haar rustig te krijgen en haar aan te kleden in haar prachtige bruidsjurk. Met een lach op haar gezicht, ik heb gespiekt door het kijk gaatje van de voordeur, gaan ze naar de limo. Als mijn vader belt dat de limo voor de deur staat ren ik naar buiten in alle haast mijn bruidsboeket vergetend.

Bij mijn aankomst schijnt de zon! De ceremonie is prachtig en onze ambtenaar is zelf ook erg geëmotioneerd, hierdoor hou ik het zelf ook nauwelijks droog. De zon schijnt nog steeds en perfecter kan het niet worden. Megan wil niet bij ons weg en zit heerlijk bij haar papa op schoot, daar waar ze hoort tijdens dit mooie moment in ons leven. Ons nichtje van bijna 3 mag ons de ringen komen brengen en ze doet dit heel goed. Megan gaat bij haar staan om te helpen. Marcel maakt de eerste ring los en Megan wil hem hebben…………hij fluistert haar in dat ze hem aan mij moet geven en ze doet dit zonder aarzeling! Zo geweldig mooi hoe die twee meisjes van 21mnd en 33mnd dit doen. Als of ze uren hebben mogen oefenen thuis! Ik geef Megan de ring die ze aan haar vader moet geven en deze geeft ze netjes aan haar vader. Samen met Sophia loopt Megan naar mijn schoonzus en nu blijft ze bij haar, haar taak zit er op ;-) Ik was zo trots op deze kleine meisjes!

Daarna heb ik mijn kind amper gezien. Ze was aan het spelen en vermaakte zich met al haar vrienden die ook op de bruiloft waren. Er waren wel 20 kinderen in de leeftijd van 6mnd tot 8jr en ze speelde allemaal met elkaar. Er was een springkussen, zandspeeltje en puzzels. We hebben geen kind aan ze gehad. Megan rent en doet in haar prachtige jurk! Om 5 uur ga ik even met haar, haar nichtje Sophia en 3 vrouwen naar ons appartement om even bij te tanken. Met 36wkn zwangerschap is het een hele opgave om de hele dag op de been te zijn.

Megan heeft even 45min op bed gelegen en ik heb even rustig kunnen zitten. Niet geheel onbelangrijk als je al zwanger ben.

Toen we met z’n allen weer naar beneden gingen was het weer erg veranderd en regende en stormde het enorm! Het mocht de pret niet drukken maar de kleine meisjes vonden het wel even heel spannend. Weer beneden aangekomen was de BBQ al aangestoken en had iedereen zich verplaatst van de grote naar de kleine zaal. Hier gingen we met een klein gezelschap eten, tenminste dat was de bedoeling ;-) Door de dag heen hadden we toch wat extra mensen gevraagd om te blijven eten.

De sfeer door de dag heen was geweldig. Ondanks dat het in de middag van prachtig weer naar regen en storm veranderde had iedereen het heel erg naar hun zin. Er waren zelfs mensen die zouden zo’n zelfde trouwdag willen hebben en ze vroegen of wij het konden organiseren.

O ja, onze kleine held: Megan heeft zich de hele dag prima vermaakt! En dat ondanks maar 1uurtje slapen. Om 21.30 was het feest afgelopen, op verzoek van de bruid, en gingen we naar onze bruidsuite en het kleine meisje was gebroken. In een vreemd bed viel ze direct in slaap. Ze is ’s nachts maar 1keer wakker geweest en toen we haar gerust gesteld hadden sliep ze weer verder.

’s Morgens werd ze pas om 8.30 wakker, helemaal vrolijk en blij! Mama had toen al heerlijk in bad gelegen.

Alles was perfect! Ik had me geen mooiere huwelijksdag kunnen wensen :D