Snap

Nog even wat kilo's kwijt voor de grote dag

Aan de gezonde voeding voor de grote dag in mei want een mooi figuur willen we allemaal...

Beste mede mama's hier een blog voor de tweede keer maarliefst want we moeten toch ergens beginnen.

29-08-2015 was een belangrijke dag uit de boeken zoals we dit dan zeggen ik was deze dag maar liefst al weer 6 jaar samen met mijn partner en ondertussen nog niet getrouwd. In mijn achterhoofd dacht ik stiekem het moet er toch ooit van komen of wanneer zal hij dan toch op zijn knieën gaan? Deze dag begon als een normale werkdag die gelukkig maar tot 13:00 duurde hierna gingen we heerlijk lunchen wat natuurlijk altijd lekker en gezellig is. Met in mijn achterhoofd denkende aan de verrassing die er avonds stond te wachten... De avond brak aan onze zoon weg gebracht te hebben reden we richting den Bosch naar een groot open veld langs een mooie grote vijver met een mooie omgeving. Raar wat gingen we doen jawel met een luchtballon prachtig mooi natuurlijk en wie weet werd het wel een groots moment tijdens de landing begon ik te denken zal die dan toch echt op zijn knieën gaan. Ondertussen bijna bij het landpunt ging meneer toch echt op zijn knieën in de lucht nog wel dat zag ik toch niet aankomen met de  vraag wil je met me trouwen waarom ik eerst moest lachen en natuurlijk ja zij. Na een mooie avond begon er een geheel nieuw avontuur TROUWEN.

Door dit alles had ik een knopje om kunnen zetten ik wilde graag voor de grote dag minimaal 10 kilo afvallen op dat moment dacht ik we zien wel hoe ver ik kom elke kilo is meegenomen. Ik heb mijn eet patroon veranderd in savonds aan de chips of ongezonde lekkere dingen gingen we over naar gezonde snacks zoals een komkommer met zongedroogde tomaat of snack a jacks of net wat gezond we konden vinden. Ik ben namelijk nogal tijdens de visite de tafel vol zetten met lekkers (ongezond) ik vind dat nogal gezellig en lekker. Ook dit veranderde, wat ik totaal niet erg vond. Ook ons avond eten veranderen: van veel pastagerechten naar veel groente en vlees wat natuurlijk ook een stuk gezonder is. En op dat moment begon ik te zoeken naar heerlijke gezonde gerechten wat heel je levensstijl en leven hoeve er niet voor overhoop gegooid te worden. Heerlijk een gevulde paprika met risotto en groentes in alle kleuren of gegrilde courgette met gehakt en champignons en knoflook al met al heerlijk. Ook is veel water drinken toch wel een steunpilaar ik dronk altijd al veel te weinig misschien 3/4 glazen dus je vocht kan je niet kwijt. Dit ging nu naar minimaal 1,5 liter per dag. Al met al prima te doen natuurlijk. En met het beeld in mijn achterhoofd mijn prachtige jurk die ik al uitgekozen heb wil ik hier natuurlijk mooi mee voor de dag komen. Ondertussen 4 maanden verder en 15 kilo minder ben ik al een zeer tevreden en gelukkige toekomstige bruid.

Dames weet dat er geen rare diëten voor nodig zijn of tig keer in de week sporten wat natuurlijk wel gezond is maar 1 keer in de week helpt je ook al op weg. Dames we kunnen dit allemaal als je maar een streven hebt en er voor gaat samen. Want er samen voor gaan is het halve werk. Nu ben ik gelukkig 15 kilo minder als toekomstige bruid en zeer gelukkig met mijn nieuwe figuur. Want na mijn zwangerschap was het toch moeilijk om weer back in shape te komen maar we kunnen het allemaal.

Dames zet hem op en met zijn alle kunnen we de wereld aan

7 jaar geleden

J, niet iedereen is zo bezig met punten en komma's. Blogster.. super goed van je!!!

7 jaar geleden

Leuk verhaal, alleen ik erger me blauw en geel aan jouw schrijffouten, ontbreken van punten en komma's.

7 jaar geleden

Herkenbare tip. De knop moet even om. Ik moet er ook echt aan gaan geloven en gezonder ga eten en afvallen. Nu de knop nog vinden..... :/

7 jaar geleden

Ik hen veel aan de app fitnisspal gehad. Ik was best snel 5 kilo kwijt door gewoon bewuster te kiezen welk eten ik pakte.veel succes