Blog header image

New Girl, Single Girl?

Dit is een van mijn meest onzinnige verhalen, maar toch moet het er even uit: Nick & Jess: WAAROM?

New Girl.

Voor velen wellicht een goeie comedy, of even wat nutteloze afleiding.

Voor mij heeft de serie echter iets meer lading gekregen. De heerlijke grappen en snelle scenes, de hilarische intriges en fantastische personage-ontwikkeling. Een blijk van geweldig script-schrijf-vakwerk. Een genot om te kijken.

New Girl heeft mij deels door mijn eenzaamheid in Londen heen gesleept, mijn voorlaatste break-up in Dubai, en nu door de grillage uitputtingsslag van het nieuwe moederschap. Ever since mijn buurmeisje lieflijk haar Netflix Account met mij gedeeld heeft (zo'n twee weken geleden?), ontspan ik elke avond met een flinke reeks afleveringen van New Girl.

Nick & Jess, HET TV-couple van onze volwassen eeuw. Het is duidelijk dat ze bij elkaar horen, voor eeuwig en altijd. Al is het alleen maar om mijn geloof in de liefde zoals ik 'm zie, nog enigzins aangewakkerd te houden. Stil-schreeuwend van frustratie - Baby lag eindelijk plat na een intensief weekendje Center Parcs - zat ik gisteravond op de bank met een bak baby chips (ik houd mezelf voor dat daar minder calorieen in zitten). Vol ongeloof bekeek ik de laatste vier scenes waarin Nick en Jess hun relatie aan diggelen gooiden, bij elke volgende aflevering vurig hopend dat mijn romantische helden toch bij hun zinnen zouden komen, en elkaar weer enthousiast en liefdevol af zouden lebberen. (In de realiteit zijn de daadwerkelijke partners van deze acteurs waarschijnlijk dolblij dat dit niet gebeurde, maar daar denk je liever niet aan als je via de TV even ontsnapt aan de werkelijkheid.)

Ik hoop maar dat dit tijdelijk is. Dat ik tot seizoen vier mijn duimen over elkaar moet laten schuren zodat we met z'n allen spoedig weer mogen genieten van hoe een relatie hoort te zijn: twee lieve, grappige, mooie mensen die zo gek zijn op elkaar dat de vonken en lachbuien er vanaf schieten.

Enne...als het Nick en Jess lukt, dan moet het mij toch ook weer een keertje lukken?

Chiara
6 jaar geleden

Ach heerlijk en kwelling om je compleet te verliezen in zulke relaties en affaires... Ik hoop dat het je gegund is! Ik geloof erin dat de kans om echte liefde tegen te komen is, groter is wanneer je de momentele situatie accepteerd en op deze manier gelukkig bent. Dan is een (ge)liefde alleen maar een mooie toevoeging... The cherry on top...

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ken de serie niet, voor mij is het ultieme koppel dan ook nog Ross en Rachel van Friends ;) Voor jou gaat het zeker ook wel weer komen. Wie wee zit momenteel jouw droompartner elke dag in het park te wachten tot jij met je baby voorbij komt lopen ;)

MummySuze
6 jaar geleden

Ja Chiara dat ben ik ook helemaal met je eens. I am getting there! Ik heb in ieder geval geen last van bierzuipende mannen die toiletbrillen eindeloos rechtop laten staan.... Ook een bonus! Haha

MummySuze
6 jaar geleden

hahaha droom op bank, een hele goeie! Oh Lindsey ga ALSJEBLIEFT New Girl kijken. Het is echt om je krom te lachen! Met tenenkrullende embarrassing situations haha. Please please please do yourself a favour and schedule in a few episodes and get hooked!!!

Chiara
6 jaar geleden

Takes time, ik ben er ook nog lang niet hoor dus het is makkelijker gezegd dan gedaan! En die laatste eigenschappen mis ik ook totáál niet haha

TessK
6 jaar geleden

Check! New Girl! Fantastische serie, kijkt lekker weg! En oh, er is nog zoveel te ontdekken... :-)

MummySuze
6 jaar geleden

hahaha nee....wat ik mis zijn de lieve knuffels en het thuiskomen wanneer HIJ al een maaltijd klaar heeft staan met kaarsjes en een geboende vloer (ik kan ook een kok en een huishoudster inhuren, en voor de knuffels even langs mijn moeder rijden, maar je snapt wat ik bedoel). Toch begint het een beeeeetje te wennen: mijn leven waar Baby onvoorwaardelijk bijhoort... Jij ook succes gewenst!

MummySuze
6 jaar geleden

Oh ik WIL NU een serie vier. Hoop dat die er komt. Weet jij daar iets van, al? Duik vanavond in SUITS. Schijnt ook een aanrader te zijn. Wellicht de mannelijke versie van, oh Gosh, hoe heet ie ook alweer, Ally McBeal! I hope so... Enjoy!

TessK
6 jaar geleden

Oh, Suits!!! Ja ja ja ja en nog eens ja! Zoveel beter dan Ally McBeal... Veel kijkplezier :-) Het jammere van Netflix is dat nieuwe seizoenen vaak lang op zich wachten. Iets met engelengeduld enzo... hahaha.

Chiara
6 jaar geleden

Suits! Big.. Huuuuge fan!!! Al is het maar om de appetijtelijke mannen in mooie pakken ;) heerlijke combinatie van humor en verhaal

MummySuze
6 jaar geleden

Ik kan niet wachten tot het avond is. Bedankt, ik heb nu NOG meer kijkzin. Kom maar op, Suits-marathon!!!

MummySuze
6 jaar geleden

But then at least you save the best for last....en engelengeduld hebben wij moeders met de bevalling meegekregen, toch?