Snap

Net als in de film?!

Na het kijken van (een deel van, tenslotte begon WIDM weer) de film Nova Zembla kwam er een vraag opborrelen. Gerrit en Catharina (ofwel Robert de Hoog en Doutzen Kroes) waren maanden (17 toch?) van elkaar gescheiden. Nou was dat vrij extreem natuurlijk...

Mijn man en ik zijn sinds we onder één dak wonen nooit meer dan een etmaal bij elkaar vandaan geweest. Geen nacht zonder elkaar. Noem ons gerust een klef stel ;-) Hoe lang zijn je partner en jij ooit bij elkaar vandaan geweest? (heb je alleen een reis gemaakt ofzo of een andere reden)

9 jaar geleden

Toen wij trouwde studeerde mijn echtgenoot nog. Nog 1,5 jaar te gaan. Hij studeerde 150 km hier vandaan. Dus mijn husband zat op kamers. Dus door de week woonde we beide alleen!

9 jaar geleden

geen band met papa dan, alleen van de naam papa. verder niks

9 jaar geleden

wij zijn 5 maand uit elkaar geweest toen me man op uitzending was in afganistan, is weer paar maand geleden. vooral nog het meest lastig voor de oudste, die miste papa echt, sanne was pas 7 a 8 maand toen papa vertrok, toen papa thuis kwam wou ze papa niet want ja ze kon papa niet. dat heeft nog wel even geduurd. gelukkig is hij nu nog voorlopig een hele poos thuis

9 jaar geleden

O, dat lijkt me ook echt niet fijn. Goed dat het dan 'maar' 1 of 2 nachten zijn, ik kan me niet indenken dat zoiets een week zou duren bijv.!