Terug
Blog header image

My Second Love story

De afgelopen twee maanden waren echt super rot en ik voelde me vreselijk alleen.
MamavanJongens
6 jaar geleden

Gut ik schrok al. Hahah! Maar wat goed. Hier gaan jullie ook samen wel uit komen.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Haha oops!! Je het waren echt rot weken met rot gevoelens.. Maar met deze blog probeer ik duidelijk te maken dat ookal heb je problemen in je ralatie, je niet naar zo'n site uit hoef te wijken, al hoef ik 95% van de mama's hier dat niet uit te leggen, haha. Maar toch. We gaan samen weer vechten voor elkaar en het komt vast weer goed :)

MamavanJongens
6 jaar geleden

En zo hoort het ook vind ik :)

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik dacht al toen ik de titel las; dat zou ze NOOOIT doen! :) Als de nieuwe situatie straks wat gewend is komt het vast wel weer goed. Goed blijven praten en dan kijk je hier straks hetzelfde op terug als op de peuterpubertijd: het is een fase ;) Jullie gaan hier zeker wel weer uit komen. Knuffel en succes! :)

Marjolein1990
6 jaar geleden

Geweldige blog ! Dacht even van oh daar krijgen we weer zo´n second love verhaal, maar blij om te lezen dat het zo toch ook kan ! Leuk geschreven al is het toch ook even een mindere periode geweest :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Goed van je dat je het hebt open gegooid! Fijn dat je een positieve reactie kreeg. Heel dapper van je allemaal en heel veel succes voor de komende periode. Je hebt er vertrouwen in en dat is al het allerbelangrijkste.

Chiara
6 jaar geleden

Pfff het leek me al helemaal niets voor jou zeg! Ik begreep uit een vorige Blog al dat het even wat minder gaat sinds de promotie. Maar hopelijk lukt het jullie (en je vriend vooral) snel om wat meer rust en stabiliteit te vinden tussen werk en privé... Dit gevecht overwinnen jullie vast en komen er dan juist sterker uit dan ooit :) vooral veel blijven praten..

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja, het is zeker een fase en we zijn beide bereid ervoor te vechten, dus uiteindelijk komt het naruurlijk goed, geef me nog even wat tijd :)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Thanks!! Ja, het kan ook anders dan meteen naar second love oid te duiken, moest ik even benadrukken naar al die gekke blogs hier. Mindere periodes gaan gelukkig over, en hoop dat vandaag, voor ons het einde was en dat we nu weer kunnen gaan bouwen!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja moest wel, het was niet meer zo gezellig in huis.. Maar ik hoop dat we nu weer lekker vooruit kunnen gaan!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja we moeten allebei weer stappen zetten om weer dichter bij elkaat te komen. En wat je zegt! Ik hoop dat we er weer sterker uit komen!!

rebo1982
6 jaar geleden

Een beetje ondeugend ben je wel... maar second love?! Ik moest je blog wel lezen en blij dat ik gerustgesteld werd. Dit paste al helemaal niet in het beeld ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Shock, shock!! Maar dan komt het toch goed gelukkig, haha! :D

TessK
6 jaar geleden

Een beetje geschrokken opende ik je blog. Viel het gewoon reuze mee! Net als de rest vond ik het idd al helemaal niets voor jou. Gelukkig komt het gewoon goed!

Anouk H
6 jaar geleden

Zo lastig dat soort 'veranderingen' binnen je relatie, ook al zijn ze nodig. Maar jouw gedachten hoe je het wilt oplossen, namelijk SAMEN is de oplossing voor alles! Succes.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Haha, dat was ook de bedoeling een beetje. Een parodie op de gekke "echte" second love verhalen alleen dan met een happy ending en zonder vreemdgaan. Uiteindelijk komt het goed met ons, de veranderingen hebben echt tijd nodig te wennen.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Precies! Als je er samen voor wil gaan komt het goed! :D

Blog header image

Ik ga naar huis! Helaas nog zonder baby.

7 dagen na de bevalling naar huis nog zonder baby en lees meer

Vandaag is de dag aangebroken we zijn nu 7 dagen na de bevalling. En het is tijd om naar huis te gaan. Wel konden we in het Ronald mc donald ziekenhuis verblijven om dichterbij te zijn, maar ik zij nee bedankt ik lig al 3 inmiddels 4 weken hier en snak naar eigen omgeving dan maar elke dag heen en weer rijden kost ook energie maar goed.

Helaas moet vinz nog een poos blijven en voelt het dubbel ik leef de ochtend en middag met een beetje met een brok in mn keel. Mijn vriend komt de ochtend langs samen eten we nog lekkere loempia’s van de kraam die altijd tegenover het ziekenhuis staat. Heerlijk genieten even. De middag om half 1 gaan we samen nog even naar Vinz toe alles gaat goed met hem wel licht hij onder de blauwe lamp omdat hij geel was geworden. papa buidelt even met hem want hij werkt straks weer fulltime heeft namelijk de 4weken vrij gehad toen ik in het ziekenhuis lag en vinz geboren werd wel de eerste weken doet hij 1 lange dag dan weer een korte dag zodat hij op de korte dagen met mij mee naar umcg kan en zodat hij ook op die halve dagen lekker met vinz kan knuffelen.

Vinz krijgt ook vanaf nu muziek therapie 2x per week komt een vrouw met een gitaar of een ander muziek instrument langs en maakt lichte geluiden om te kijken hoe premature babys er op reageren. Dit vind vinz helmaal niet erg en valt er soms van in slaap. Ook hebben we elke week een gesprek met de kinderarts hoe het verloopt etc. Verder zijn de verpleegkundige echt enorm lief en vriendelijk geweest.

Het is einde dag papa en ik leggen vinz samen weer terug in de couveuse die ik voorzien heb van een baby nestje en nieuwe zachte dekentjes, ik houd alle draadjes vast en papa vinz. Ook checken we nog of hij een vieze luier heeft dat heeft hij niet dus leggen we een koesdoekje neer bij vinz en leg ik mijn hand nog even op hem en zeggen we allebeide ik hou van jou tot morgen! Het is even gek maar het is ook goed hij is in goede handen hier on het umcg en krijgt de beste zorg die hij nodig heeft, en als er iets is ook middennacht bellen ze ons en elke dag als wij/ik langs ga krijgen we een update van de verpleegkundige en helpen ze mij met het buidelen. Of helpt opa of oma of tante of beppe mij met vinz verzorgen. Want om de dag nam ik een ander mee als mijn vriend niet mee kon

Volgende keer meer over dat hij naar dichterbij huis komt.