Terug
Blog header image

My favorite things TAG

Dames daar gaan we weer! Deze wilde ik al een tijdje doen omdat je favoriete dingen natuurlijk positifiteit opwekken! So blog about it! :)
Lindsy83
6 jaar geleden

AAAh wat een leuke TAG weer! Ik heb nog 2 TAG's liggen die ik van t weeknd wil doen. Ik sla deze even over. 1 Anders is het haast een kopie van jou TAG, Pirates, Johnny Depp, mijn zoonjte, mint, Dahli... en 2 ik heb zo veel favorieten dat ik moeilijk een keuze kan maken. Maar ik ben van plan straks elk weekend een TAg te gaan doen, dus wie weet pak ik hem volgend weekend alsnog! Heel leuk om te lezen. Nog leuker dat we dus best van veel dezelfde dingen houden ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Echt!? Zijn dat ook jou favorite dingen!? :D super grappig joh!! Hahaha! Ga je vandaag je tags doen? Ik zie er naar uit, moet wel werken dus ga je na werken checken, hihi!

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk zeg! Doe niet vaak mee met 'tags' maar deze vind ik dan wel weer leuk. Straks even voor gaan zitten.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Jaaa doe! Je word er ook zo lekker positief gemutst van, hihi! :)

mamavanquentin
6 jaar geleden

Mooooi lijstje! Ik denk dat ik 'em morgen ook maar eens ga doen. En dan neem ik die van jou als voorbeeld :-) Ps wat een uber schattige foto van je poezebeest! X

rebo1982
6 jaar geleden

Leuk om te lezen en leuke tag! Ik weet alleen niet of ik eruit ga komen een aantal favorites heb ik gewoon niet... Of ik moet terug graven naar mijn puberteit ofzo... klinkt een beetje alsof ik geen leven of geen mening heb.. misschien toch eens voor gaan zitten!

Blog header image

Ik ga naar huis! Helaas nog zonder baby.

7 dagen na de bevalling naar huis nog zonder baby en lees meer

Vandaag is de dag aangebroken we zijn nu 7 dagen na de bevalling. En het is tijd om naar huis te gaan. Wel konden we in het Ronald mc donald ziekenhuis verblijven om dichterbij te zijn, maar ik zij nee bedankt ik lig al 3 inmiddels 4 weken hier en snak naar eigen omgeving dan maar elke dag heen en weer rijden kost ook energie maar goed.

Helaas moet vinz nog een poos blijven en voelt het dubbel ik leef de ochtend en middag met een beetje met een brok in mn keel. Mijn vriend komt de ochtend langs samen eten we nog lekkere loempia’s van de kraam die altijd tegenover het ziekenhuis staat. Heerlijk genieten even. De middag om half 1 gaan we samen nog even naar Vinz toe alles gaat goed met hem wel licht hij onder de blauwe lamp omdat hij geel was geworden. papa buidelt even met hem want hij werkt straks weer fulltime heeft namelijk de 4weken vrij gehad toen ik in het ziekenhuis lag en vinz geboren werd wel de eerste weken doet hij 1 lange dag dan weer een korte dag zodat hij op de korte dagen met mij mee naar umcg kan en zodat hij ook op die halve dagen lekker met vinz kan knuffelen.

Vinz krijgt ook vanaf nu muziek therapie 2x per week komt een vrouw met een gitaar of een ander muziek instrument langs en maakt lichte geluiden om te kijken hoe premature babys er op reageren. Dit vind vinz helmaal niet erg en valt er soms van in slaap. Ook hebben we elke week een gesprek met de kinderarts hoe het verloopt etc. Verder zijn de verpleegkundige echt enorm lief en vriendelijk geweest.

Het is einde dag papa en ik leggen vinz samen weer terug in de couveuse die ik voorzien heb van een baby nestje en nieuwe zachte dekentjes, ik houd alle draadjes vast en papa vinz. Ook checken we nog of hij een vieze luier heeft dat heeft hij niet dus leggen we een koesdoekje neer bij vinz en leg ik mijn hand nog even op hem en zeggen we allebeide ik hou van jou tot morgen! Het is even gek maar het is ook goed hij is in goede handen hier on het umcg en krijgt de beste zorg die hij nodig heeft, en als er iets is ook middennacht bellen ze ons en elke dag als wij/ik langs ga krijgen we een update van de verpleegkundige en helpen ze mij met het buidelen. Of helpt opa of oma of tante of beppe mij met vinz verzorgen. Want om de dag nam ik een ander mee als mijn vriend niet mee kon

Volgende keer meer over dat hij naar dichterbij huis komt.