Snap

Mooie Boobies, Mama!!

Feel good blog!! Mijn kleine vent strooit met complimetjes! Wat moet ik toch zonder hem :) Hahahaha!

My First

'MAMA MOOOOOOI!!' 

Galmde het door de woonkamer. Daar stond mijn kleine meneertje naast me, terwijl ik op de bank mijn Facebook profielfoto aan het updaten was. 

'MAMA MOOOOOOI!!' 

Tikkend met zijn vingertje op mijn telefoon. 

Mijn hart stond in fik, smolt en de resten werden direct weggeblazen met een zucht van hemelse adem, haha! Wat een lief complimentje. Het aller eerste complimentje wat meneertje mij ooit gaf. Ik pakte hem stevig vast en knuffelde hem met alles wat ik in me had. Ik gaf hem kusjes over zijn hele gezicht en Meneer zette het op een giechelen, zoals alleen hij kan giechelen :).

Second..

Net thuis. Naja thuis.. De kids en ik stonden op het punt de lange klim te maken naar vier hoog. Mevrouw van 11 kilo op mijn arm, boodschappentas erbij en meneertje treuzelend zoals gewoonlijk. Hij loopt met handen en voeten de trap op terwijl hij roept 'Mama! Ikke aap!' Ohja?! Ben jij een aapie? 'Euhm, nee leeuw mama! Wraaaaawr!!' Duidelijk. Eindelijk boven aangekomen, buiten adem, trek ik de kids hun zand gevulde schoenen uit en plof even op de bank. Even één seconde...

Meneertje springt op mijn schoot en pakt vol mijn oren gevuld met oorbellen in zijn vuistjes. Alarmbellen gaan massaal af! Code rood!! Code rooooood!

'MAMA, MOOIE OORBELLEN!! HEEL MOOOOOI!!' 

Smelt.

La Boob

Vanochtend stond ik lekker te douchen terwijl Le Papa de kids schone luiers gaf. We hadden geen haast maar moesten wel een beetje opschieten want het was KDV-dag (centjes-verdien-dag) ik stapte de badkamer uit, die aangrenst aan onze slaapkamer. Diep in gesprek met vriendlief over de planning van de dag. Als Meneertje er opeens kei hard doorheen gilt

'MOOIE BOOBIES MAMA!!' 

Wat een fijn compliment zo op de "vroege" ochtend, hahahahahaha!

:)

7 jaar geleden

Hihi geweldig! Een paar woorden, waardoor je er weer een heel jaar tegen aan kan ;)

7 jaar geleden

Wat ontzettend grappig en leuk geschreven!

7 jaar geleden

Lekker ventje! Kan mij voorstellen dat je daar heel erg blij van wordt!