Snap

Zo blij als een Pipo

Na een paar drukke werkdagen en twee minder leuke dagen ( gisteren is bij mij de diagnose Psoriasis gesteld en vandaag een halve dag in het ziekenhuis met de meiden ) had ik het echt allemaal wel een beetje gehad. Moe, moe en nog eens moe.

Na een paar drukke werkdagen en twee minder leuke dagen ( gisteren is bij mij de diagnose Psoriasis gesteld en vandaag een halve dag in het ziekenhuis met de meiden ) had ik het echt allemaal wel een beetje gehad. Moe, moe en nog eens moe.

Tot mijn grote verrassing kreeg ik net een mailtje van iemand van Landidee. Ik had meegedaan met een prijsvraag en heb daarmee een weekendje weg voor 4 personen in een Pipowagen de Luxe in Limburg gewonnen!!!Ik ben SUPERblij!!!! Dit is net wat ik even nog had. Een pleister ( of beter gezegd: heel groot drukverband ) op de wonde.

Ik heb meteen op de website gekeken en het ziet er zooo geweldig uit. Een luxe Pipowagen met vaatwasser, dvd/tv, hottub in de tuin, luxe badkamer en voor de kinderen een aparte, mini Pipowagen. Dat zullen de meiden wel vreselijk spannend, maar vooral heel erg leuk vinden. Blijkbaar moeten wij ze vanaf onze bed kunnen zien, dus dat gaat vast helemaal goed komen. Verder lopen er allemaal diertjes rond en is er een speeltuintje. Kortom: dat wordt een geweldig feest.

Waarschijnlijk gaan we in maart en ik zal zeker aan jullie laten weten hoe het was.

Voor nu ben ik zo blij als een Pipo...hi,hi..

 

10 jaar geleden

Leuke meevaller!

10 jaar geleden

Dank jullie wel! Lief,hoor, Ineke!!

10 jaar geleden

Ik heb even zitten googlen, had er echt nog nooit van gehoord. Maar het ziet er leuk uit. Wij wonen twee dorpen verderop in Kelpen-Oler. Weet niet wanneer jullie gaan maar als we pups hebben zijn je meiden (en jullie ook uiteraard) welkom om pups te komen knuffelen :D Als we ze niet hebben ben je ook welkom uiteraard maar pups zijn altijd leuker ;-)

10 jaar geleden

Leuk joh, gefeliciteerd!