Snap

Mijn Vlegeltjes en ik

Heey, 

Mijn naam is Shana, ik ben 27 jaar en binnenkort verhuis ik met mijn 2 vlegeltjes naar Lommel. En dat doen we zonder papa. Want jammer genoeg gaan mama's en papa's soms hun eigen weg om verschillende redenen. Ik werk als leidinggevende op de High Tech Campus in eindhoven en heb een webshop met baby - en kinderartikelen in bijberoep. 

Mijn oudste vlegeltje Ibe is 5 jaar geboren te overpelt in maart 2015, Een lief gevoelig mannetje met erg veel streken en een "mooie" vocabulaire voor een kleuter. 

Mijn jongste vlegeltje Febe is 1 jaar geboren te overpelt in augustus 2019. Deze kleine meid is een echte knuffelbeer die heel graag op ontdekking gaat die niets wat eetbaar is aan haar neus voorbij laat gaan.

Ik kijk er erg naar uit om al jullie verhalen te lezen en om die van mij en mijn Vlegeltjes met jullie te delen. 

Liefs 

shana 

Een alleenstaande moeder zijn is het moeilijkste, maar het meest bevrijdende wat ik ooit het gedaan