Terug
Blog header image

Mijn naam staat voor altijd op de arm van mijn vriend,

Duidelijk veel meningen! Een tatoeage met de naam van je partner ? Ik vind het een heel mooi gebaar!

Tuurlijk hoor je altijd verhalen dat je nooit de naam van je partner moet laten tatoeëren, maar ach wij zijn nou eenmaal anders. Ik heb een halve sleeve op me arm, en word binnenkort uitgebreid over me hele arm. Ben een klein blond poppetje, en niemand die het bij mij verwacht, en dat vind ik nou juist zo leuk! 

Ja, mijn vriend is ook overstag een eerste tatoeage, en gelijk een hele sleeve, ondanks dat je € 2500,- lichter bent, zit je ook nog eens 4 sessies van 6 uur lang in een tatoeshop! Maar nogmaals wij vinden het geweldig! 

Aso ? Nee, vind ik niet! Het is kunst..... Nu heeft hij ook nog eens de naam van mij en zijn zoontje op zijn arm laten tatoeëren. Ik vind het een heel mooi gebaar, en nu zullen jullie denken maar wat nou als het ooit uit gaat? 

Ik blijf de moeder van zijn kind en straks kinderen, maar ze kunnen er altijd nog een donderwolk van maken hihi...

Wat vind jij ? Zou jij dat doen ?

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik heb het serieus over wogen maar voor mij is het niet verstandig. Vanwege de NF1 heb ik veel bulten op mijn huid en ik hoopte dat het op die manier bedekt zou worden maar ik doe het dus maar niet.

Chiara
6 jaar geleden

Ik ben ook een groot fan van tattoos en mensen verbazen zich ook altijd wanneer ik in de zomer tevoorschijn kom met alle kunstwerkjes! Maar zelf ben ik niet van de namen, maar dat is púúr smaak! Momenteel ben ik aan het sparen voor een tattoo van de hartslag van mijn zoon die vastgelegd is tijdens de nacht dat ik met weeën in het ziekenhuis lag. Maar ik veroordeel niemand die het wel doet en vind het ook een prachtige manier om te zeggen hoe belangrijk iemand voor je is. Het doet er niet toe hoe een relatie verloopt, dat kan niemand voorspellen.. Maar zoals je zelfs zegt: je bent de moeder van zijn kind en dat zal nooit veranderen! Leef en geniet van het moment zoals het is! En wat anderen ervan vinden doet er niet eens toe..

mamavan2girls
6 jaar geleden

Prachtig toch? Vaak zijn er veel mensen die get negatief vinden, die zeggen dat elke relatie stuk gaat. Maar soms zoals voor mij sta je er heel sterk in en heb je de ware liefde gevonden en blijft the relatie stand houden, no matter what!ik weet zeker dat ik oud word met me vriend en dat voelt super fijn! Hele mooie tatoeage.

nijn81
6 jaar geleden

Ik heb afgelopen zomer de namen van mijn kinderen op de binnenkant van mijn linker bovenarm laten zetten. Eindelijk, na jaaaaaaren zwijmelen over een mooie tattoo, maar niet lukraak eentje zonder betekenis 'alleen maar voor de mooi' willen hebben. Ik ben er heel blij mee. Maar mijn man's naam komt er niet op. Hoe veel ik ook van hem houd..... ;-)

Daniëlle
6 jaar geleden

Ai dat is wel minder zeg, want het is prachtig !!

Daniëlle
6 jaar geleden

Wat een super lieve reactie !! Bedankt daarvoor, een hartslag van je kindje is prachtig, ben ben benieuwd hoe die tegen die tijd is geworden !! ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Bedankt voor je super lieve reactie !! Positieve reacties is ook altijd fijn om te horen !! ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Geweldig een tatoeage met de namen van je kinderen !! Dat zou ik ook nog wel willen .. Haha, nee ik zet ook de naam van mijn man er niet op ....

TessK
6 jaar geleden

Ik vind het een kwestie van smaak om een naam op je arm te zetten. Ik heb zelf een paar tattoos, maar een naam zou ik dus echt nooit doen. Wel heb ik het chinese sterrenbeeld van mijn ex, maar daar staat geen naam bij. Nu moet ik zeggen dat ik wel warme herinneringen over heb gehouden aan die relatie.

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja daar heb je gelijk in, en ach tegenwoordig kunnen ze er altijd iets overheen plaatsen ;)

TessK
6 jaar geleden

En dat zou ik dan dus niet doen... Weg laten laseren zou eerder een optie zijn ;-)

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn vriend en ik waren net samen, na 8 jaar om elkaar heen gedraaid te hebben, toen we allebei onze naam bij elkaar hebben laten tatoeëren op onze pols. Op vakantie nog wel... hihi geen moment spijt! We zijn nu 5 jaar verder en hebben een zoontje van 3,5 jaar. Ik vind het heel persoonlijk en zal nooit iemand beoordelen over zijn tattoos! Ik vind het erg mooi dat iedereen vaak zijn eigen verhaal erachter heeft. Het is een mooi gebaar van je vriend. Mijn vriend heeft inmiddels twee armen helemaal vol, erg mooi en stoer. Ook met de naam van onze zoon. Ik heb zelf nog een kleine tekst onder mn borst laten zetten in mn zij. Zou zo meer willen maar het is zo moeilijk te bedenken! Vind die hartslag van je kind ook erg mooi!

Anoniem
6 jaar geleden

Ach ja en weet je... We zijn toch de moeder van hun kinderen dus we blijven altijd belangrijk voor ze ook al gaan we uit elkaar ;-) Dat zegt mijn vriend altijd. Hij zou mijn niet weg laten laten, hij heeft dan ook wel een sleeve... bij mij zou het een ander verhaal zijn ;-)

MisssMamaPoekkie
6 jaar geleden

Mijn vriend en ik hebben ook tattoos alles met een speciale betekenis voor ons en we willen nog een tattoo met de naam van onze zoon en we hebben aan elkaar beloofd dat als we 80 jaar zijn we ons koosnaampje op onze bil laten zetten hahaahah meeste mensen verwachten ook geen tattoos bij mij en heb er toch 3 waarvan 1 grote op mijn rug hihi

Jeda0000
6 jaar geleden

Gaaf z'n sleeve juist bij meiden zoals jij jezelf omschrijft. En mooi toch vind dat iedereen dat voor zich zelf moet weten in het ergste geval moet ie er ooit wat overheen laten zetten. Vind het een mooi gebaar!

Anoniem
6 jaar geleden

Ieder zo z'n ding hoor. Ik heb tussen m'n schouderbladen een zon staan met de eerste letter van m'n man. Omdat hij de zon in mij laat schijnen. En zijn eerste letter is ook de eerste letter van beide zoontjes. Wil binnenkort wel weer nieuwe inkt. De naam van de oudste in zijn eigen handschrift.

Anoniem
6 jaar geleden

Iedereen moet het zelf weten wat ze op hun lichaam laten zetten. Ik heb nu 6 op mijn lichaam staan en er komen er zeker nog een paar bij. 2 met de naam van onze kinderen en over een maandje word onze derder geboren dus ook daar komt 1 van. Ook willen mijn man en ik 1 van ons samen hebben maar dan geen naam maar onze eerste letter door elkaar verwerkt in een hart. Ook 1 van mijn tattoo's is voor mijn vader die anderhalf jaar geleden is overleden. Alles wat wij deelden is verwerkt daar in. Ben super trots op mijn tattoo's en kan niet wachten op het mooie weer om ze weer te showen. Ik vind het dapper dat hij jou naam op zijn arm heeft laten zetten en dat hij daarmee laat zien dat hij heel veel van je houd. Lekker leven zoals je wil leven.

Anoniem
6 jaar geleden

Wat je zelf prettig vind moet je doen. Ik heb nu 5 tattooages 1 daarvan is het voetje van mijn zoon met zijn naam en geboortedatum. Nr 2 komt ook op mijn lichaam te staan zodra die geboren is. Ik heb altijd gezegd geen namen te willen. Mijn kinderen zijn daarvan al een uitzondering. Wel zou ik ooit nog graag iets van ons samen willen laten zetten. Maar de vraag is waar. Voor mij zijn tattooages persoonlijk dus ze moeten makkelijk verstopbaar zijn. En die plaatsen raken een beetje op. Maar jouw gedachten gang dat je altijd de moeder van blijft vind ik ook wel een hele mooie en zou ik me ook in kunnen vinden.

Anoniem
6 jaar geleden

Heb geen namen van exen, gelukkig. Wel de naam van m'n dochter. Bij m'n laatste relatie stond het Chinese teken voor liefde voor onze relatie en die heb ik bij m'n laatste tattoo erbij laten zetten. Hij was de vaderfiguur voor m'n dochter en vader van m'n helaas overleden kindje (mk) en hou nog steeds van m, ondanks dat t over is. Maar we hebben een sterke band dus hij is de enige die het verdiend. Een naam van een partner durf ik niet omdat ik gewoonweg geen geluk heb in de liefde. Maar ieder voor zich, als je je er goed bij voelt waarom niet.

Anoniem
6 jaar geleden

Stoer! Zelf heb ik de naam van mijn zoon in mijn nek en de naam van mijn man op mijn zij. Veel mensen zeggen: wat nou als jullie uit elkaar gaan... Dan draai ik het om... Wat als we bij elkaar blijven... De persoon waar je de naam van laat tatoeëren is toch een deel van je leven! Binnenkort komt er 1 samen met mijn beste vriendin????

Anoniem
6 jaar geleden

Zelf heb ik geen tatoeages, mijn vriend wel en had graag mijn naam laten tatoeëren. Ik wil het gewoon niet.. vind het niet erg als we dezelfde tattoo hebben met de naam of voorletter van ons zoontje of dat hij een symbool zou doen wat voor ons staat.. maar gewoon geen naam is de afspraak.

Daniëlle
6 jaar geleden

Daar zit ook een mooi prijskaartje aan ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Geweldig verhaal !! ;) ja ik vind het heel stoer staan maar ook onwijs sexy bij een man haha! Hij moet nog 3 keer terug pfff...

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha en hij heeft nog gelijk ook ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha hoe geweldig is dat!! En wat is jullie koosnaampje ? ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja geweldig toch !! Ik vind het iets aparts en daar hou ik wel van haha ! Super lief je mening!

Daniëlle
6 jaar geleden

Wat een super mooi gebaar zeg!! Haha verslavend is het hé?

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja ieder zijn mening, em snap je volkomen hoor. Wel een mooi gebaar van hem toch?

Daniëlle
6 jaar geleden

Oh geweldig reactie dat je zegt wat als we bij elkaar blijven ? Haha die houden we erin!!

Daniëlle
6 jaar geleden

Mooi gebaar !!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja ik heb een sleeve op me arm, maar met lange mouwen ook wel te verbergen. Ik vind het kunst en iets prachtigs!

Daniëlle
6 jaar geleden

Verslavend is het he? ... Ja vind het alleen maar een mooi gebaar ! Trouwens heel gaaf al jou tatoeages! Vind het prachtig bij vrouwen!

DieNik
6 jaar geleden

Mijn man laat zijn tatoeage zetten op 20 januari (kerstcadeautje van mij). Hij heeft het ontwerp nu klaar. Haar naam komt op zijn arm, maar ook een 'foto' van haar hand in de hand van mijn man. En aan die hand draagt mijn man zijn trouwring. Dus niet met naam en toenaam, maar ik sta wel op zijn arm straks. Vind het helemaal geweldig.

Blog header image

DE GEZELLIGSTE PUZZELTIJD VAN HET JAAR

Jan van Haasteren Junior

Wie kent ze niet, de creatieve en humoristische puzzels van Jan van Haasteren Junior. Elke puzzel heeft zijn eigen verhaal.

De perfecte tijd om te gaan puzzelen

Het wordt donkerder in huis, de kaarsjes staan aan, een heerlijk moment om samen te puzzelen. Je gedachten op nul en helemaal in de puzzel verzinken. Met één doel, de puzzel op te lossen.

Wist je dat als jongere kinderen puzzelen ze een betere hand- oogcoördinatie ontwikkelen? Kinderen hun geheugen wordt gestimuleerd, welk stukje paste niet en welke zou dan wel kunnen passen? Ook leren ze door te gaan als het even niet lukt en in oplossingen te denken.

Herken je dat gevoel ook? Dat geluksgevoel als je weer een puzzelstukje op de juiste plek hebt gelegd? Dopamine komt vrij in je hersenen als je een stukje weer goed gelegd hebt, ook wel het gelukshormoon genoemd. Hierdoor word je blij, krijg je een voldaan gevoel en zin om de puzzel af te maken.

Op zoek naar herkenningspunten 

Jan van Haasteren Junior zijn niet zomaar puzzels. Dat Jan van Haasteren een striptekenaar is geweest is wel te zien in zijn puzzels. Je kan helemaal in je gedachten verdwijnen in de puzzel. Je eigen stripverhaal bedenken. Al puzzelend kom je allerlei verschillenden karakters tegen.

Heb jij de kenmerkende Jan van Haasteren items al weleens gevonden, als de haaienvin, schildpad, superslak of de handjes? Deze zijn vaak te vinden in de puzzel. Uren lang kijkplezier na een voldaan gevoel van het maken van de puzzel.

Wij zijn dol op de Junior puzzels van Jan van Haasteren, na het laatste stukje gelegd te hebben bedenken we ons eigen verhaal erbij en vertellen deze aan elkaar. Dit wekt de leukste momenten op! Humor, dat heeft Jan van Haasteren wel!

Als je ze zelf wil bestellen, als cadeautje voor de feestdagen bijvoorbeeld (tip!), dan kan dat hier. Veel puzzelplezier! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games. 

Blog header image

Sinterklaasavond met PLUS

Het heerlijke avondje staat weer voor de deur. De leukste tijd van het jaar vind ik zelf. De dagen worden korter en het is langer licht. Dat betekent voor mij gezellig samen op de bank met de openhaard en kaarsjes aan. En uiteraard met wat lekkers. Eerst boodschappen doen. 

Sinterklaas

Voordat we lekker kunnen smikkelen op de bank met deze donkere dagen voor Sinterklaasavond, gaan we boodschappen doen. Wij komen graag bij PLUS omdat daar fijne aanbiedingen zijn. Ik blijf toch een Nederlander zullen we maar zeggen, haha. Buiten de aanbiedingen is het vers gesneden beleg van PLUS onze favoriet! 

Voor Sinterklaas hebben ze ook een ruim assortiment aan lekkernijen. Zoals chocoladeletters in vele verschillende smaken, pepernoten in vele verschillende smaken, chocolade Sinterklaasjes, banketstaaf of speculaastaart en nog veel meer. Persoonlijk vind ik de pepernoten van het eigen huismerk heerlijk knapperig. Ook die met chocolade eromheen vliegen er hier thuis doorheen. Ook altijd erg handig voor het schoentje zetten om de schoentjes te bestrooien.

Onze favorieten 

Waar ik nog meer voor naar de PLUS ga is het ruime assortiment aan groente en vlees. Persoonlijk ben ik vaak een beetje inspiratieloos als het om avondeten gaat. Op de website van PLUS kan je veel recepten vinden, erg handig als je, net als ik, inspiratieloos bent. Je kunt het heel makkelijk online bestellen of je maakt een lijstje en gaat dan naar de winkel. Net wat je makkelijk vindt.

Online boodschappen doen

Moeder Teresa hier vergeet altijd boodschappen te doen en moet dan soms per week wel 8 keer op en neer naar de supermarkt. Gelukkig hebben ze online boodschappen uitgevonden. Daar kun je fijn per categorie zien wat je besteld hebt. Echt heel handig en praktisch als je net zo’n chaoot bent als ik. 

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Online of winkel? En doen jullie meteen voor de hele week boodschappen of lekker 3 keer op een dag? 

Voor het heerlijke avondje van Sinterklaas heb ik lekker strooigoed in huis gehaald. Ook lekker broodjes voor in de oven en natuurlijk vleeswaren van PLUS. Een lekker hapje voor op tafel is ook altijd gegarandeerd succes. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Blog header image

Mijn missed abortion

De echo die alles veranderd

Op 13 september 2022 hadden wij 'eindelijk' een positieve zwangerschapstest! Ongeveer 7 maanden, ik weet dat het eigenlijk niet lang is maar wat was elke maand weer een teleurstelling. Zeker als je verhalen in je omgeving hoort van ongelukjes of 'het was in één keer raak'.

De zwangerschapstest had een licht streepje, maar hee, een streepje is een streepje. En heel gek is het niet als je er zo vroeg bij bent, net 4 weekjes.
Officieel 4 weken en 2 dagen, maar door de ovulatietesten weet ik dat de ovulatie afgelopen maand ook 2 dagen later was.

Ik was uiteraard voorbereid dat ik eventueel zwanger zou zijn, was al gestopt met alcohol drinken (wat ik toch al bijna nooit deed) en slikte al maanden foliumzuur. Maar ik werd nu nog meer bewust van een gezonde levensstijl en dan voornamelijk voeding.
Ook heb ik de volgende dag een verloskundige gezocht en als snel stond de afspraak voor de 7 weken echo.

Op 3 oktober (7 weken en 1 dag) stond de eerste echo gepland, wat keken we hier naar uit! Stiekem was het ook wel een beetje spannend, de zwangerschap voelde nu steeds echter.

Ik had 2x een klein beetje bloedverlies gehad bij het toiletbezoek ongeveer met 5 weken. Direct gebeld naar de verloskundige en de kans was groot dat dit een geknapt bloedvaatje was gaf zij toen aan. 
Toch was ik hierdoor extra gespannen voor de echo.

Op de dag van de echo had ik weer een klein beetje bloedverlies toen ik naar het toilet moest, maar weer echt minimaal (ik was er extreem alert op, vraag me af of ik het anders ook gezien had).
Gelukkig hadden we een goede echo. Onze kleine 'rijstkorrel' liep wel enkele dagen achter, maar dit was ook mijn eigen berekening met de ovulatietest. Daarnaast is niet elk bevrucht eitje even snel in de baarmoeder en ingenesteld gaf de verloskundige aan.
Er is al beginnende hartactiviteit. Nog langzaam, maar wel krachtig. Ruim de helft van het kindje ging heen en weer op het beeld!
Voor de zekerheid wordt er een extra echo ingepland over 10 dagen, omdat deze echo toch iets te vroeg was. Waarschijnlijk is het hartje nu net gestart met kloppen, dit is dan altijd langzaam. De volgende echo moeten we een goed kloppend hartje zien is de verwachting.
De verloskundige klonk positief, de eerste 12 weken is er altijd een risico op een miskraam maar er was geen reden om extra bezorgd te zijn.

Het is 13 oktober, 8 weken en 4 dagen zwanger. De dag van de tweede echo.
Ik heb er eigenlijk wel zin in en ben veel minder gespannen dan de vorige keer.
We hebben al gezien dat het op de goede plek ingenesteld is, de hartactiviteit was op gang gekomen en ik ook geen bloedverlies gehad.

Totdat de verloskundige de echo ging maken.. Er werd eigenlijk direct duidelijk dat dit niet goed was. De hartactie zoals we dit de vorige keer zagen was er niet, er was wel iets aan hartactiviteit maar dit was traag en veel minder krachtig. Vergeleken met de vorige echo leek het bijna aan de buitenkant van het kindje te zijn.
Ook was het kindje nauwelijks gegroeid, in 10 dagen was er hooguit groei voor 2 dagen geweest.

De verloskundige is direct duidelijk: de kans dat dit goed afloopt is er eigenlijk niet. Omdat er nog wel hartactie te zien was wordt er een afspraak gemaakt voor 1 week later. Niet om te kijken of het dan wel goed is, maar om te kijken of de hartactie dan gestopt is. Dit is belangrijk voor een eventuele doorverwijzing naar de gynaecoloog als de miskraam niet vanzelf opgang komt.