Snap

Mijn eigen blogboek! Hoe gaaf is dat!

Wie had dat ooit gedacht dat ik een eigen boek zou hebben, met daarin mijn eigen 100 eerste Mamaplaats blogs. Supertof toch!

100 blogs voor Mamaplaats

Toen ik vanavond thuis kwam na een lange dag werken om vervolgens door te racen naar het kinderdagverblijf en daarna vlug zorgen voor het avondetenzorgen zag ik dat er een pakketje voor mij was bezorgd. Yes! Waarschijnlijk is het mijn blogboek van Mamaplaats! En ja hoor, hij is er! En wat is ie mooi!

Nou wist ik natuurlijk wel dat je allerlei cadeautjes krijgt wanneer je een mijlpaal bereikt met bloggen bij Mamaplaats, maar een blogboek is toch wel heel erg bijzonder. Hoe dan ook zou ik minimaal 100 blogs schrijven voor Mamaplaats. Inmiddels staat de teller al op 116 en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen.

In de afgelopen maanden schreef ik met veel plezier zo’n 12 tot 15 blogs per maand voor Mamaplaats en daarnaast natuurlijk ook vele artikels op mijn persoonlijke blog. Mijn blogs op Mamaplaats gaan vooral over dochterlief Lola, onze avonturen , een maandelijkse brief aan haar en over onze avonturen. Maar ook over vragen en twijfels waar ik of andere mama’s tegenaan lopen tijdens het moederschap.

Waarom schrijf ik voor Mamaplaats?

Het leuke van Mamaplaats vind ik de sfeer onder de bloggers en de redactie. We zijn (bijna) allemaal mama(to-be) en geven elkaar adviezen bij vragen of twijfels. De meeste mama’s geven echt fijne tips en steunen elkaar wanneer we het even zo hard nodig hebben. Er is geen concurrentiestrijd wie er de leukste mama of coolste blogger is. We zijn namelijk allemaal hetzelfde; namelijk mama’s!

Trotse mama’s, die graag hun verhalen delen met andere mama’s. Mamaplaats is een plek waar je even dingen van je af kunt schrijven. Een plek waar je kunt ontdekken hoe andere mama’s het allemaal doen. Je kunt er tips en inspiratie vandaan halen of even lekker rondsnuffelen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de toffe winacties en cadeautjes die je dus zomaar krijgt omdat je 100 blogs hebt geschreven!

Dus daarom, lieve Mamaplaats bloggers en lieve redactie; Sophie, Eline, Marion & Linda, dank jullie wel! Voor dit mooie cadeau en voor alle mooie blogs, reacties en tips!

Keep up the good work!

X Janske

8 jaar geleden

dankjewel!

8 jaar geleden

gefeliciteerd

8 jaar geleden

Zo lief!

8 jaar geleden

Veel plezier