Snap
  • Mama
  • #mama
  • #gezin

Mijn allereerste blog, spannend!

Oké, hier ga ik dan, mijn allereerste blog en jeetje wat vind ik dat spannend! Niet alleen omdat ik je een kijkje wil geven in mijn leven met alle ups en downs zoals iedereen die wel heeft, maar ook omdat ik best onzeker kan worden door meningen van anderen. Dit bloggen vergt me dan ook echt wel wat moed, maar zo blijf ik mezelf toch ook uitdagen. En daarnaast lijkt het me toch zo af en toe ook een hele fijne uitlaatklep.

Nou, eerst mezelf maar eens voorstellen! Ik ben Anouk, 29 jaar en getrouwd met de liefde van mijn leven, Peter. Samen hebben we twee prachtige kindjes: Ties (21 maanden) en Floor (3 maanden). En wat ben ik trots op mijn gezinnetje! In 1,5 jaar tijd is mijn leven totaal veranderd. Van tevoren wel verwacht, maar toch is het heftiger dan ik had gedacht. Dat komt ook doordat ik best moeilijk 'nee' kan zeggen, waardoor ik zelf regelmatig pas op de allerlaatste plaats kom. Anderen tevreden willen stellen en perfectionisme helpen daar niet echt aan bij.

Toch zou ik voor geen goud meer terug willen naar het leven zonder kinderen, al zou dat soms best wel even wat relaxter zijn. Het zijn kleine dingetjes. Een keer zonder plannen spontaan erop uit. Een keer net zolang kunnen gaan sporten zonder rekening te moeten houden met voedingen en slaapjes. Een keer een dag alleen met Peter doorbrengen zodat wij wij blijven. Een keer mijn eigen plannen trekken zonder aan anderen te hoeven denken.

In mijn blogs wil ik je graag meenemen in de rollercoaster van mijn leven, net zoals iedere moeder het leven met twee jonge kinderen het vast ervaart.

Veel leesplezier!

Liefs Anouk