Snap
  • Mama
  • dromen
  • Momlife
  • mompreneur

Met pijn in mijn hart...

Gaf ik mijn droom op. Onderstaand e-mail stuurde ik naar Little Indians & Daily Brat om te laten weten dat ik stop met mijn webshop. Lees je mee?

Lieve Vanessa/Jermaine,

 

Met pijn in mijn hart en tranen in mijn ogen ben ik helaas genoodzaakt om deze e-mail te sturen. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen; ik stop met de verkoop van kinderkleding. Ondanks dat het afgelopen jaar mij onwijs veel vreugde bracht en ik de verkoop van kinderkleding ge-wel-dig vind, kan ik niet anders dan deze keuze maken. Want waar ik heel optimistisch inkocht, heb ik nooit rekening gehouden met restvoorraad en dus ook iets té veel ingekocht voor SS20.

 

Om gelijk alle kaarten open te gooien; ik heb begin dit jaar een lening moeten afsluiten om alle kleding die nog binnen komt te kunnen betalen. Nu is het afsluiten van een lening niet eens het grootste probleem, maar wel het feit dat ik het afgelopen jaar bloed, zweet en tranen in mijn bedrijf heb gestopt (denk aan iedere avond, zodra de kids op bed liggen, werken) en mijzelf nog nooit één cent uitbetaald heb.

 

Ik zou zo jaren door kunnen gaan, zonder mijzelf uit te betalen. Maar als het hebben van een eigen bedrijf betekent dat ik privé een lening moet afsluiten en een deel van mijn “normale” salaris moet investeren, is dat een teken om te stoppen.

 

Uiteraard wil ik de overige kleding die nog binnen komt wél graag nog ontvangen. Dit seizoen ga ik nog knallen! Voordat jullie je zorgen gaan maken; ik ga géén uitverkoop houden. Dit zou niet eerlijk zijn tegenover jullie en andere retailers. Dus geen zorgen, ik maak het seizoen af, alsof het mijn eerste seizoen is. Tuurlijk zal ik af en toe een kortingsactie doen, maar uit respect voor mijn concurrenten zal dit bescheiden blijven.

 

Mocht ik dit hele avontuur opnieuw beleven, had ik weer voor dezelfde merken gekozen. Ik sta nog steeds 100% achter DAILY BRAT en Little Indians en zal de komende seizoenen jullie grootste particuliere afneemster zijn. ;)

 

Hopelijk begrijpen jullie mijn besluit en kunnen wij op een goede voet dit laatste seizoen af maken.

 

Mochten er naar aanleiding van deze e-mail vragen zijn, stel deze dan gerust! Ik ben bereikbaar op 06-11715104 of via info@zusjesdebruin.nl.

 

Met heel veel liefs,

Janneke Molenaar

ZUSJESdebruin

Snap