Terug
Blog header image

Medaille Voor Moeders- met complimenten van de Overheid

Tijd voor jezelf en voor elkaar: het is een mythe. Althans, wel als je kinderen hebt!
rebo1982
6 jaar geleden

Ik stem voor! ;)

Annemiek2
6 jaar geleden

hahaha ik schrijf me gelijk in hoor. Hoewel...dat plannen gaat nu na 2 1/2 jaar een stuk beter nu ga ik voor de medaille van geduld, welkom peuterpuber ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Grappig mij heb je mee

MummySuze
6 jaar geleden

If only.....ha!

MummySuze
6 jaar geleden

Ik houd me nog erg vast aan het concept baby. Gaat me al veel te hard! Dapper hoor, jij in de peuters, Annemiek!

Annemiek2
6 jaar geleden

ach het is er maar 1tje hoor ;). Je groeit er vanzelf in. Het wordt met plannen en tijdverdeling wel een stuk makkelijker dus je mag best trots zijn op jezelf als je alles enigsinds draaiend kunt houden en om 9:30 al aangekleed en wel je visite mag opendoen.

MummySuze
6 jaar geleden

Phew.....

Anoniem
6 jaar geleden

mijn stem heb je!!!!, maar waarschijnlijk kunnen we de baby's, peuterpubers en minischoolgaanders enz enz nog niet "loslaten" want o'jee gaat dat wel goed, doet hij of zij die mijn kind(eren) is het wel zoals ik dat altijd doe en noem het allemaal maar op.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik at wel altijd mijn snelle ontbijt, maar was dan weer niet om 09.30 uur klaar voor visite. Nou ja, ontbijten kun je dus gewoon samen met de visite doen. Wel zo gezellig.

anoniem2017
6 jaar geleden

Ik snap alleen niet dat er nooit ontbeten word. Dat doe je toch met je kind? Ik heb een vast ritueel. Ik word wakker, mep nog 3 x dat ding uit. Of een kind moet huilen dan kom ik er wel uit. Kleed mij aan, fris mij op en dan ga ik naar de kinderen. Daarna met zijn allen ontbijten. Toen ze kleiner waren en alleen flesvoeding kregen, was het fles voeding en daarna gewoon even terug in het bed, tot ik klaar was en dan mee naar beneden. Daar heb je ook een box, speelkleden en dergelijke zodat je je ontbijt naar binnen kan werken, hetzelfde met middageten en avondeten. Je hebt het echt zo druk als je het jezelf maakt. En nee ik ben niet alleenstaand, maar vriendlief is wel van 6:30 tot 19:00 de deur uit. Dus het meeste komt toch ook op mij neer.

MummySuze
6 jaar geleden

Kom je morgen ontbijten dan?

MummySuze
6 jaar geleden

"dat ding" is de wekker, hoop ik? Niet een kind? (ha ha). Ik probeer het wel, ontbijten, maar het kan vaak pas als baby gegeten&gepoept heeft en dan verschoond en vaak, ach, gelijk maar even door het bad heen soppen...en hoopla! Weer een hap tijd verdwenen.

rebo1982
6 jaar geleden

ach een beetje wishful thinking mag. toch?

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

ik herken veel maar dat van dat ontbijt niet. Hier eet ik ook gezamenlijk met me kindje en soms man als die niet moet werken. Kost amper meer tijd. Alleen twee boterhammen extra. Maar verder als ik de deur niet uit moet dan zijn mijn haren ook vaak ongekamd. Make-up doe ik niet meer aan en mijn rituelen zijn zo kort mogelijk. Ook het huishouden laat wel is te wensen over. Ag ja mijn kind is gelukkig!

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik ben ook voor! Zelf ontbijt ik pas rond 11 uur. Mijn baby is een uitslapertje. ( heeft ie vast van zijn mama) Dus tussen 8 en half negen word hij wakker, Dan mag hij even bij mij drinken (borstvoeding) en word hij na een half uurtje echt goed wakker. Dan begint het circus van luier verschonen en kleertjes aan doen. Daarna snak ik naar een kop koffie, dus mag hij even lekker spelen terwijl ik mijn bakje koffie neem en internet check en daarna dus broodje tijd. Soms probeer ik ook wel eerder op te staan om alvast wat te eten, maar zoals ik al zei, het uitslapen heeft hij niet van een vreemde ;) Alleen als ik naar een vriendin ga dan sta ik wel eerder op en mag vriendlief het luierritueel en het broodje doen :)

TessK
6 jaar geleden

Ontbijten doe ik ook samen met de oudste, wel zo gezellig en zo weet ik zeker dat ze eet. En voor de rest stem ik ook voor! Je moet altijd wat overhouden om van te dromen....

MummySuze
6 jaar geleden

Heb me vanmorgen karig aan het ritueel gehouden: baby wakker, douche, aankleden, baby fles, IK THEE&TOSTI. Draai me even om op telefoon op te pakken, HELFT VAN TOSTI PLEITTE! Baby kluift nu mee op mijn ontbijt.

MummySuze
6 jaar geleden

Maar de vraag: wie broedt er ook eieren uit?

Annemiek2
6 jaar geleden

hahahaha ik had dat een keer met een cracker met chocoladepasta. Die onschuldige blik in zijn ogen en tegelijk die lach op zijn snoet.

Anoniem
6 jaar geleden

Hilarisch! En idd waar! Zou er een petitie voor tekenen. Al was het maar voor 1 vrije middag...;)

Anoniem
6 jaar geleden

Ik stem ook voor hihi! Verheug me op je volgende stukje!...Veel dingen zijn ook herkenbaar!x van een mama van 2 prachtige kids

Anoniem
6 jaar geleden

Ik ben voor. Hoewel t wel allemaal wat relaxter gaat als ze eenmaal op school zitten. Maar ja toen kwam Nr 3.. ????

Momo
6 jaar geleden

Heeel herken baar haha... en zou echt super zijn een x lekker weg zonder kind en alles even vergeten .. alleen een moeder blijft een moeder en loslaten lukt bij mij niet helemaal

Anoniem
6 jaar geleden

een goede planning zou je veel rust geven. Ik doe thuis alles volgens een vast ritueel, ben voorspelbaar en duidelijk naar de kleine. Ken je de 3 R-en?? Natuurlijk neemt dit niet weg dat een avondje uit fijn zou zijn, alleen waarom moet een ander voor die kosten opdraaien??

Anoniem dinges
6 jaar geleden

Ik stem voor. Al probeer ik wel altijd tegelijk met mijn peuter te ontbijten. Onze baby slaapt nog bij ons op de kamer, dus als die wakker word trek ik snel wat kleren voor mezelf uit de kast. Dan zorgen dat zij klaar is en een flesje heeft, meestal is onze peuter dan ook al wakker maar die laat ik nog even lekker in haar bedje spelen. Daarna dus ook onze peuter uit bed en aankleden, eten enzo. Tegen die tijd gaat de jongste al weer naar bed en is het alweer half 10.

Anoniem
6 jaar geleden

mooie blog en deels herkenbaar ben ook alleenstaande moeder mijn zoontje is 5 en heb nog nooit een moment voor mezelf gehad en moet zeggen k snak er echt naar haha .

MummySuze
6 jaar geleden

Ach druif, nog NOOIT een moment voor jezelf, in 5 jaar? Jij krijgt de grootste medaille!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!