Snap

Mama's die ook willen bij de kindjes blijven

Centjes verdienen en tch bij dz kindjes blijven lukt dat vroeg ik mij af?

ben een 31 jarige mama met twee kleine meisjes 10 maand en 20 maanden. Blijf graag bij men dochtertjes maar wilde me ook nuttig voelen mensen helpen met kwaaltjes. Andere mensen helpen die tch wat wouden bijverdienen of gewoon wilden werken van thuis uit. Co tact met de mensen en niet enkel het gebrabbel van men lievelingen ????  Ik heb sindskort dit allemaal gevonden. Voel me top eindelijk weer iets meer dan alleen mama zijn. Zelfstandigheid en niet enkel van mijn man afhangen. Wat wil een vrouw meer en die extra centjes voor te shoppen,kindjes,vakantie. Gewoon wat meer adem ruimte. 

6 jaar geleden

Cool dat je zo je weg hebt gevonden! En petje af. Bij mij zit er meer tijd tussen de kindjes en de zelfstandigheid van de oudste twee vind ik af en toe heel prettig. Knap dat je de drive en discipline hebt om het te combineren! Benieuwd ook naar je ervaringen hiermee! Zelf kijk ik naar de mogelijkheden bij nutrimetics, maar (hoe gek t misschien ook klinkt) ik vind de kantoorpolitiek en bedrijfsonderhandelingen wel erg leuk....

6 jaar geleden

Ja het is wel zwaar maar het begint te beteren nu dat de kleinste wat meer slaapt. Binnenkort zal ze lopen en word het zeker vollenbak thuis. Over het werk dat is thuiswerk gezondheidsproducten.

6 jaar geleden

Wow! Tien maanden verschil tussen je kindjes??? Wow! Wat ik me afvraag: wat heb je voor baan gevonden dat je dit zo goed kunt combineren? Vertel méér!! Enneuh.... Het is te merken dat je een geruime tijd enkel gebrabbel met je kleintjes hebt gehad... Je gebruikt erg veel verkleinwoordJES ;-)

6 jaar geleden

Ja hoor voel me goed ook ik ben distributeur bij forever. En is alleen maar leuk. Doen wat je wil en met wie je wil. Wie wil dit nu niet ????