Terug
Blog header image

Mamaplaats ontmoetingsdag

Lange tijd loop ik er al mee in mijn hoofd en nu trek ik de stoute schoenen aan. Ik wil een ontmoetingsdag organiseren, wie doen er mee?
JufFeline
6 jaar geleden

Hey, wat een leuk idee! Ik ben in. En al die hobbels op de weg daar vinden we wel een manier voor. :) Eerst eens kijken wie er geïnteresseerd zijn.

Annemiek2
6 jaar geleden

Over wel of niet met kinderen is even een "ding" dat klopt. Het is wel leuk als zoiets zou kunnen. Wel is het goed om rekening te houden met een paar dingen, de kosten en hoe kom je op die lokatie. Je kunt een leuke lokatie vinden maar als er in het weekend geen bus komt heb je en probleem. Misschien is het goed om een plek te vinden waar je makkelijk per trein komt. Stel je zou het in de zomer doen dan is er hier in Ede achter het station een leuk bos Het is wel een klein stukje lopen. Maar dan moet er nog wel een binnen lokatie gevonden worden in de buurt van het station en mijn huisje is nu niet echt groot en de speel o theek is niet om de hoek (en zal ook niet gratis zijn om te huren) Momenteel kunnen wij ons nog geen uitjes veroorloven daar zit wel verandering aan te komen maar dat kost even tijd.

Lindsy83
6 jaar geleden

Het zou mij ook super leuk lijken om jullie eens in het echt te ontmoeten! Waar ik zelf tegen aanloop bij andere meetings is dat ik helemaal in het hoge noorden woon... Dus zelfs een centrale plek als utrecht of amsterdam is voor mij al anderhalf uur rijden en alleen de reis kost dan al tussen de 50 en 70 euro... Als er een goedkopere manier is om er te komen, bijvoorbeeld met alle moeders uit het noorden samen erheen rijden ofzo, ben ik zeker in! Via facebook is wel makkelijk om te organiseren. Je kunt hier een openbaar evenement aanmaken en mensen uitnodigen. Hier kan dan iedereen berichten op plaatsen en ook kun je polls en dergelijken maken. Super dat je deze eerste stap durft te zetten!

JufFeline
6 jaar geleden

Als kosten een probleem zijn zou het ook bij iemand thuis kunnen of ergens buiten zoals Annemiek aangaf, een grotere speeltuin zou ook kunnen, zoals kleine dom, de torteltuin of de bloesem (ik ken alleen die in Utrecht, dus andere kunnen natuurlijk ook) . Als het op een handige dag is zou ik het geen probleem om mijn huis open te stellen (7 minuten lopen van Utrecht centraal station). Zo een facebook groep aanmaken lijkt mij inderdaad een handige manier.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ja dat bedacht ik me na het posten ook. Eerst maar eens zien hoeveel animo er is. Leuk dat je er ook bij wil zijn!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ja dat is lastig, maar er is inderdaad overal een mouw aan te passen. Ik denk dat een locatie sowieso met het ov te bereiken moet zijn. Ik heb zelf geen auto en volgens mij zijn er wel meer dames zonder auto. Leuk dat je ook wil komen!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ja daar was ik al bang voor. Ik woon zelf nog redelijk dichtbij het midden van het land maar vanuit het noorden is het al snel een eind. We gaan brainstormen. Leuk dat je wel graag wil komen. Dat zijn er al vier (inclusief mezelf) wie volgen er?!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Wat super lief Feline! Ik zou ook mijn huis wel willen open stellen, maar wij wonen toch net iets minder centraal (Den Haag). We zien wel. Eerst maar eens afwachten wie er nog meer enthousiast zijn :-).

Anoniem
6 jaar geleden

Ontzettend leuk! Hier ook een mama uit het noorden ;) overal vallen oplossingen voor te verzinnen;) als het via Facebook wordt georganiseerd hoop ik dat jullie via mamaplaats.Nl of WhatsApp me op de hoogte houden aangezien ik bewust geen Facebook heb; )

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Gezellig!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Doen we! Er zijn wel meer zonder Facebook, dus dat moet goed komen.

Anoniem
6 jaar geleden

Check! Ik doe mee! En volgens mij naar aanleiding van mijn blogje van vanochtend, leuk! Een besloten groep op FB is wel heel handig trouwens. En voor diegenen die geen FB hebben kunnen misschien een account aanmaken onder een andere naam? Een Whatsapp groep is ook prima, dan kunnen de telefoonnummers via een pb worden verstuurd. Qua locatie is iets in het midden handig? En ik snap ook dat het voor sommigen financieel niet haalbaar is om bijv naar Ballorig te gaan, maar indien nodig wil ik best financieel bijspringen hoor! Zo leuk vind ik het om iedereen te ontmoeten. En die indoor speeltuinen hebben vaak een speciaal tarief als je vroeg komt. Eerst maar eens om te beginnen een FB of whatsapp groep?

Joycies
6 jaar geleden

Lijkt me ook erg leuk! Er vast wel iets te verzinnen waardoor we elkaar kunnen zien. Gezellig.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

https://www.facebook.com/groups/443018005898194/ ik heb in ieder geval een groep aangemaakt. Heb hem wel op privé gezet ivm info uitwisselen etc.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ik heb jou uitgenodigd voor de pagina omdat ik in elk geval één Facebook vriend moest uitnodiging voor de pagina om het te kunnen aanmaken ;-). Leuk dat je het ook een gezellig idee vind!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ja klopt! Ik dacht, volgens mij zijn er echt ook andere bloggers die hier zin in hebben. Ik zat ook te denken aan een binnenspeeltuin met eventuele sponsering voor de mama's die het minder breed hebben.

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk idee Kirsten :). En we komen er vast uit hoe, wie, waar ;p

JufFeline
6 jaar geleden

Ah een indoorspeeltuin, nog niet eens aan gedacht. Ook een leuk idee ja!

peetje80
6 jaar geleden

Wat een onwijs leuk idee, ik ben voor. Zou het zelfs super leuk vinden om te helpen met organiseren. Heb daar ook alle tijd voor dus dat scheelt. Ik heb wel wat leuke ideetjes zodat we kunnen zien wie er allemaal komt. Je mag mijn nummer toevoegen aan je contacten zodat we kunnen appen. mijn nummer is 0619067784. Hoop dat je mij bericht zodat we concreet kunnen gaan plannen. (misschien willen er nog meer helpen en kan er een groepsapp aangemaakt worden. Groetjes Peetje80

Joycies
6 jaar geleden

Haha handig dat wij dan al vrienden waren. :-)

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik kan de fb pagina niet makkelijk vinden, kun je mij ook uitnodigen? Ik sta onder Annnemiek Visser met een profielfoto van mijzelf en Andreas in de kinderstoel.

Annemiek2
6 jaar geleden

aa toch gevonden verzoek is verstuurd

Annemiek2
6 jaar geleden

leuk dat je de dingen toch nog volgt :).

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Inderdaad, komt helemaal goed.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ik app je. Leuk!

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Heb hem geaccepteerd hoor ;-)

Annemiek2
6 jaar geleden

sorry ik kijk nu goed en ik haalde je met iemand anders door de war beetje te enthausiast

Annemiek2
6 jaar geleden

Of wachten tot het vakantiegeld binnen is? Dan is er iets meer mogelijk ook als je een eind moet reizen.

Anoniem
6 jaar geleden

Als je een groepsapp aanmaakt wil ik ook wel helpen organiseren; 0650746290 :-)

rebo1982
6 jaar geleden

Goed idee! Ik ga de fb groep opzoeken!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Leuk idee zeg! Ik doe graag mee. Ben benieuwd naar mijn mede-bloggers!

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik dus ook en het is best wel leuk in de groep op fb.

mamablogster
6 jaar geleden

Ik wil ook graag. Is er eventueel een whatsapp groep waar ik me kan aansluiten. Ik heb namelijk geen fb (vanwege privéredenen moeten verwijderen)

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Mamablogster, stuur me even een persoonlijk bericht via mamaplaats of mail naar postkirsten@hotmail.com dan stuur ik je mijn nummer.

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media