Snap

Mamaplaats ontmoetingsdag

Lange tijd loop ik er al mee in mijn hoofd en nu trek ik de stoute schoenen aan. Ik wil een ontmoetingsdag organiseren, wie doen er mee?

lieve mede blogsters,

Al maanden loop ik met het idee in mijn hoofd, maar heb nooit het lef gehad om het te organiseren. Ik vraag me af of er animo voor is en of het wel te organiseren valt. 

Het eerste obstakel is, waar organiseer je het evenement? Want iedereen woont door het hele land. 

De tweede vraag, hoe laat? Er zijn mama's met baby's, peuters en schoolgaande kinderen. Iedereen heeft een ander moment van de dag dat ze tijd heeft en een ander ritme om rekening mee te houden. 

De derde vraag is, organiseer je het met of zonder kinderen? De één kan makkelijk oppas regelen de ander niet. En wij bloggen meestal over onze kinderen, ze horen er toch ook wel heel erg bij. 

Toch laat ik me door al deze dingen niet tegenhouden. Want we hebben heel veel moeders op mamaplaats die creatief zijn in organiseren, problemen oplossen en gezelligheid creëren. Deze "problemen" kunnen we met zijn allen wel tackelen toch? 

Nu is natuurlijk de vraag, zijn er meer moeders die het leuk vinden? Wat zijn jullie ideeën hier over? Hoe leggen we contact, via WhatsApp, Facebook of gewoon per email? 

Wie komt er met ideeën en wie heeft er zin? Laat van je horen mede mamaplaatsers.

Word je ook lid van de Facebook groep?

7 jaar geleden

Mamablogster, stuur me even een persoonlijk bericht via mamaplaats of mail naar postkirsten@hotmail.com dan stuur ik je mijn nummer.

7 jaar geleden

Ik wil ook graag. Is er eventueel een whatsapp groep waar ik me kan aansluiten. Ik heb namelijk geen fb (vanwege privéredenen moeten verwijderen)

7 jaar geleden

Ik dus ook en het is best wel leuk in de groep op fb.

7 jaar geleden

Leuk idee zeg! Ik doe graag mee. Ben benieuwd naar mijn mede-bloggers!