Terug
Blog header image

Liever lichamelijke pijn

Begrijp mijn titel niet verkeerd, ik weet dat met ziektes kampen doodvermoeiend is, als je mijn blog gelezen hebt dan valt het kwartje
Lindsy83
6 jaar geleden

Fijn om te lezen dat het besef er eindelijk bij hem is. Wees inderdaad zeker voorzichtig. Dit is een hele goede eerste stap, maar hij zal zeker niet de eerste zijn die ook een terugval gaat krijgen. Als dit gebeurt kan je hem wel laten merken dat je er voor hem wilt zijn, maar is het wel belangrijk dat je dezelfde grenzen blijft trekken die je nu hebt gedaan. Nu eerst lekker van elkaar genieten en ik duim dat je man sterk genoeg is om dit te overwinnen!

MAMAONDEMAND
6 jaar geleden

dank je wel lieve lindsy !

MummySuze
6 jaar geleden

Oh ik hoop dat jullie samen de draad weer op kunnen pakken. En je pols/arm.... Langs apotheek om een brace te halen om mee te slapen?

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik ben blij dat ik weer wat van je lees. Ook ik heb carpale tunnel syndroom gehad. Dat als eerste. Met een brace heb ik het een beetje kunnen uithouden verder is het vooral geduld hebben. Het kan wel even duren na je bevalling voordat je er vanaf bent.Je kunt ook een brace kopen bij een zorgwinkel. Het is goed om te lezen dat er een begin gemaakt is met het afkicken. Toch ben ik voorzichtig, hij is nog steeds verslaafd en nog steeds ziek. De moeilijkste periode zal naar alle waarschijnlijkheid nog komen. Als je bevallen bent en de nachten worden weer slopend. Dat is een valkuil. Zorg dat je de singalen snel herkent en praat er over voordat het mis gaat. Je leest dat ik voorzichtig ben en dat komt door de ervaringen van een ander die heel dicht bij me staat. Die persoon is inmiddels meer dan 20 jaar verder en het gaat nog steeds goed. Deze persoon zegt wel zo af en toe dat er moeilijke momenten zijn maar dat er te veel is om terug te grijpen. Het is mogelijk om er vanaf te komen maar het is wel moeilijk en O blijft (zeker de eerste jaren) erg kwetsbaar. Blijf bij je standpunt, blijf dat uitstralen en vooral blijf hierover praten met je schoonouders dat als het nodig is je midden in de nacht je biezen kan pakken. (hoe is het trouwens afgelopen met je was en de spullen die voor je gehaald zouden worden?) Heel veel sterkte met alles en heel veel moed en kracht.

MAMAONDEMAND
6 jaar geleden

nou mijn was heeft het wonderbaarlijk goed gedaan ! hij was nog wit en niet beschimmeld, nog een keer op 60 gedraaid en wat extra lenor erbij en klaar is kees. Mijn spullen lagen er nog onaangeraakt ! bedankt voor jullie steun !

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.