Snap

Levend dier in broccoli

Ik las net een bericht dat een vrouw uit Brabant een gekko verpakt had zitten in de broccoli die zij gekocht had.

Echt te erg voor woorden! Ik zou echt huiverig zijn om in die winkel nogmaals groente of fruit te kopen. Ik zou eerst alles in ieder geval grondig inspecteren.

Het komt gelukkig niet vaak voor (dat wij horen dan via de media) dat er iets verpakt zit in de verpakking wat er niet hoort. Ik denk dat ik nu sowieso weer even een paar dagen goed inspecteer. Ik koop dan ook liever op de markt, echter is deze op een dag dat ik moet werken. Als ik vrij ben ga ik altijd.

Ik heb wel eens een stuk hout gehad in de chips. Deze heb ik meteen uitgespuugd en weggegooid. Heb er niets mee gedaan, dat had ik eigenlijk wel moeten doen. Opsturen terug naar de fabrikant met het "bewijsmateriaal" erbij. Maar een levend beest nee, dat gelukkig nog nooit....

Hebben jullie wel eens meegemaakt dat er iets in of tussen je gekochte product zat wat er niet hoorde? 

7 jaar geleden

Aaaahw arm beestje ???? ik heb thuis zelf een leguaan en een gekko dus ik vind dit zielig. Deze diertjes zijn warmte nodig en komen niet eens voor in het wild hier.

7 jaar geleden

Dat zou echt een nachtmerrie zijn, denk dat ik het nooit meer moest hebben. Het idee alleen al!

7 jaar geleden

Echt te erg voor woorden!

7 jaar geleden

Damn, dat vind ik nog erger dan een beest!