• Mama
  • Nieuws
  • vrouwen
  • verzorging
  • make
  • up

Leuk uitzien in 5 minuten

Geweldig…je hebt je weer verslapen! Of je hebt zo’n dag waarin je eigenlijk geen zin hebt om te lang voor de spiegel te staan om je klaar te maken. Dus slenter je uit je bed, rent de douche in, kleedt je aan en snelt de trap af naar beneden. In de gang kijk je snel de spiegel in. Ho..Stop! Blijf staan waar je bent.

Begin situatie:

Je haar ziet eruit alsof er een tornado is langs geweest, je ogen zien er moe uit. Kortom zo wil je eigenlijk niet de deur uit. Met deze tips zie je er in 5 minuten tip top uit:

Haar

Vermijd je haar standaard in een staartje te doen. In plaats daarvan kies voor een makkelijke kapsel, dat er toch nog leuk uit ziet.

 

Make- up: 2e minuut

De basis is het belangrijkst. Breng wat crème op je huid. Een getinte (gekleurde) crème is ideaal omdat je dan zowel je gezicht verzorgt, als een kleurtje aanbrengt. Breng het aan met je vingertoppen zodat de huidtint egaliseert.

 

 

 

 

 

Tip! Olaz “Total Effects”. Drogisterij.net € 19.95

Make- up: 3e minuut

Breng vervolgens een concealer aan om eventuele wallen of donkere kringen onder de ogen te camoufleren. Dit is een belangrijke stap omdat je hierdoor een frisse uitstraling krijgt.

Make- up: 4e minuut

Nu gaan we over tot de echte blikvangers. Breng een waterproof mascara op je wimpers. Een waterproof mascara geeft niet af, waardoor je er tot in de late avond nog geweldig uitziet.

Make- up: 5e minuut

Het is tijd voor de lippen om aandacht te krijgen. Breng een lipgloss op met een klein beetje kleur. Kies voor een lipgloss dat bijna doorzichtig is, maar toch nog een beetje kleur heeft. Dit geeft je gezicht extra glans, terwijl je toch natuurlijke kleuren hebt gebruikt.

Als laatst doe je een lekker geurtje op, dan voel je je weer helemaal fris en fruitig!

 

 

 

 

Tip!  Versace “Bright Crystal” drogisterij.net VAN € 32.95 VOOR € 29.95

Eind situatie:

Je kijkt de spiegel weer in je en denkt “ Kom maar op, ik kan de wereld aan!”