Snap

Leef ik nog, of droom ik dit?

Eindelijk een beetje ritme in m'n leven maar ik krijg naar mn gevoel de helft niet mee...

De jongste is nu 5 maanden, de oudste moet bijna naar school... Wat emotioneel al best zwaar is voor bijna iedere moeder. want nu worden ze ineens echt groot. eindelijk weer een baan gevonden, dus 2 dagen in de week lekker niet een mama zijn maar even wat anders... en toch heb ik niet het idee dat ik echt heel vrolijk hier van word. voor ik het weet is de week weer voorbij en niet op een positieve time fly's when you have fun manier. eigenlijk een beetje op de automatische piloot. Soms kom ik thuis en dan denk ik hoe is dat gebeurt? Ik ben niet ongelukkig, zeer zeker niet! ik geniet van m'n mannen! Maar het voelt niet  alsof ik ben waar ik wil zijn op dit punt in m'n leven. Tijdelijke dip of moeten we stappen gaan ondernemen?  I don't know! lekker depri allemaal met dit mooie donkere weer! Iemand ervaring? Tips? alles is welkom!

8 jaar geleden

Ik heb ook het idee dat ik op de automatische piloot leef. Soms moet ik echt denken; was dat nou vandaag of toch gisteren? En wat heb ik eigenlijk gedaan? Ik weet ook niet waar het aan ligt. Misschien alle veranderingen in het leven? Ik vind het zo lastig om hier mee om te gaan. En is het inderdaad tijdelijk en gaat het vanzelf weer over? Lastig, lastig.