Blog header image

Leef bij de dag!

​‘Leef bij de dag!’ zei een oud-collega altijd. Een levensinstelling die ik meestal aanhang, maar soms ook zomaar heel onpraktisch is.
Joycies
6 jaar geleden

Ik leef met een planning. Moet wel met al die activiteiten. Maar ik leef ook met de dag. :-). Word ik gebeld om wat leuks te doen... dan gaan we lekker ( als ik niks te doen heb). En die knalfuif... ik vind dat je naar je kind moet kijken. Houdt het van grote groepen mensen of gaat je kindje al huilen wanneer je gaat zingen? Mijn ventje vindt veel mensen helemaal leuk maar mijn neefje helemaal niet. Daar wordt het klein gehouden. Tips voor een snel feest... Hema heeft hele mooie foto taarten die snel klaar zijn Mijn moeder en schoonmoeder vinden het altijd super leuk om wraps en gevulde hapjes te maken. Xenons heeft veel versiering voor elke verjaardag! Binnen een week kan je klaar zijn. Succes!

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik doe het ook een beetje ertussen in. Sommige dingen vragen wel om enig planwerk, maar met onze kleine man is het soms wel wat moeilijk dingen te plannen, dus dan zie ik wel hoe dingen komen. Ik heb trwouwens veel decoratie voor de 1e verjaardag van ons mannetje besteld via deze site: http://www.makkelijkfeestje.nl/1e-verjaardag/ Dan hoef je de deur er niet voor uit, en heb je wel leuke dingen die bij elkaar passen. Alvast heel veel plezier en ik ben benieuwd wat je er straks van hebt weten te maken!

rebo1982
6 jaar geleden

Thanks voor je input! Ik twijfel altijd zo of ik een taart zal bestellen. Ik vind bakken heel leuk, maar heb tot noch toe geen inspiratie... Bovendien hangt de kerstdecoratie (o ja die blog...) ook al en weer ik eigenlijk niet hoe ik daaromheen moet werken. Arm kind dat jarig is in een feestseizoen! Ik denk dat ik het er gewoon op aan laat komen en dat op het laatste moment mijn perfectionisme en kanhetzelfwel het gaat winnen van de praktische oplossingen. O hoe haat ik dat...

rebo1982
6 jaar geleden

Thanks voor je tip! Ik ben vooralsnog heel benieuwd wat ik ervan ga maken. Op dit moment vermijd ik het plannen nog... Alsof dat helpt! :)