Snap
  • Mama
  • hobby
  • instagram
  • weetjes
  • tekenen
  • Kennismaken

Laten we even kennis maken!

Over mijn passie voor portrettekenen, mijn leven als controlfreak en mijn emigratie

Sinds kort blog ik voor mamaplaats en het leek me leuk om jullie wat over mezelf te vertellen. Daarom heb ik wat weetjes over mezelf op een rij gezet :-)...

- Mijn man, dochter en ik wonen in een dorpje in Zuid-Frankrijk. In Nederland voelden wij ons niet thuis en daarom zijn wij een aantal jaar geleden geëmigreerd- Mijn dochter is vernoemd naar mijn overgrootmoeder, mijn moeder en mijzelf. Ze heet Aglaia en dat is tevens mijn tweede naam, mijn moeders derde naam en mijn overgrootmoeders voornaam;- Ik ben Roemeens/Indonesisch en mijn man is Surinaams. Ons dochtertje is dus een behoorlijke mengelmoes!- Mijn man heeft nog een aantal prachtige kinderen, dus Aglaia heeft ook nog grote broers en een grote zus- Ik ben een enorme control freak, doe het liefst alles volgens een schema en ik wil graag dat alles recht ligt, opgeruimd is en schoon is. Niet altijd haalbaar met een baby, dus dit is het perfecte moment om dat los te laten...- Ik heb behoorlijk wat tatoeages, mijn man is namelijk tatoeëerder! Ze zitten voornamelijk op mijn bovenbenen.- Ik ben gek op zingen en ik speel gitaar. Daarnaast teken ik graag portretten (zie foto).- Ik zou elke dag pasta kunnen eten...- Ik ben tegenwoordig ook actief op Instagram (@ina.rosheuvel)!

Wat is het meest rare weetje over jou?

Snap
2 jaar geleden

Leuk Zuid Frankrijk!