Snap

Koninginnedag

Gisteren was het zover, eindelijk mocht ik ons meisje in het oranje kleden. We hadden voor haar een jurkje laten maken. Dit jurkje kan ze ook aan met het EK voetbal wat ze samen met haar papa kan gaan kijken.

We hebben gisteren een heerlijke dag gehad. We zijn naar de koninginnedag bij ons in het dorp geweest. Daar werd van alles georganiseerd voor de kleine kinderen. Helaas is ons meisje daar nu nog te klein voor. Ze heeft daarom heerlijk geslapen in haar wagen, maar volgend jaar doet ze vast en zeker mee. Wel kreeg ons klein meisje heel veel complimentjes over hoe ze eruit zag. Ze vonden dat ze al een enorme bos haren had en mooi gekleed was. Wat kun je dan toch trots zijn op je kleine meid.

Verder hebben we gisteren nog heerlijk met haar gewandeld. Papa en mama zijn verband door de zon. En Eline niet, omdat ze heerlijk onder haar parasolletje heeft gelegen. Toen we thuis kwamen, hebben we samen met Eline nog heerlijk in de zon gezeten en wat hebben we genoten van deze mooie dag. Helaas is daar nu al een einde aangekomen, want hier regent het alweer.

En wat hebben jullie allemaal gedaan met Koninginnedag?

 

11 jaar geleden

Mijn dag was een soortgelijke dag... ook naar het feest hier in het dorp geweest. Mijn dochtertje is 11 maanden en begint nu echt van alles mee te krijgen. Ze heeft (zitten) swingen toen de bigband zijn muziek speelde en ze heeft genoten van de optocht. Ik kan niet wachten tot dat ze zelf mee mag doen.