Terug
Blog header image

Kledingkast Opruiming ...NOO

​Oh wat heb ik hier toch altijd een hekel aan! Ik vind het altijd erg jammer om hun leuke kleertjes weg te doen, kleertjes met herinneringen
Lindsy83
6 jaar geleden

WEl een goed geveol dat je er iemand anders mee blij kan maken. Tot nog toe bewaren wij alles... MAar misschien dat er nog een tweede jongetje gaat komen ;) Ik vind het zelfs al moeilijk om de oude kleertjes in een doos op te bergen. Ik maak ook foto's van alle setjes die hij aan heeft. Zo weet hij ook hoe hij er vroeger bij liep en lag ;)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!