Blog header image

Kietel jij jezelf weleens?

Ken je dat? Altijd alles voor de kindjes? Dat doe ik nog steeds graag hoor! Maar wanneer heb jij jezelf voor het laatst gekieteld?

Jezelf kietelen, doe jij dat weleens? Ik heb het al in geen tijden meer bewust gedaan. Tuurlijk trakteer ik mezelf weleens op een dagje shoppen of even een middagje helemaal niets maar het in plannen? Dat is iets heel nieuws voor mij! Ik ben heel benieuwd hoe andere moeders dat nou eigenlijk doen. Kietelen jullie jezelf weleens? En dan wel even je hoofd uit de goot... of wacht, misschien ook niet. Dat hoort vast ook bij het rijtje!

Vandaag had ik een druk dagje want de kindjes waren naar de opvang en dan kan ik even op mezelf focussen. Ware het niet dat we vermoedelijk vlooien in huis hebben. Fijn is dat joh. Dus, alles wassen, opruimen, goed stofzuigen, dweilen. Ik heb zelfs de matrassen met een stoomapparaat bewerkt en alle slaapkamers ingesprayed met omgevingspray. Daarna was de koek even op en moest ik echt even een bakje koffie drinken, dus even in de tuin gaan zitten voor de frisse lucht. Die omgevingspray maakt mn longen enigszins geïrriteerd. Ik besluit om op de fiets een boodschapje te halen, dat moet immers ook gebeuren toch? Op weg naar de buurtsuper bedenk ik me en rijd ik door naar het dorp. Wat is het een prachtige dag vandaag man! Blauwe lucht, geen wolkje te bespeuren, de zon schijnt tussen de bomen door die langs het fietspad staan... heerlijk. Eenmaal in het dorp loop ik de Hema in voor een rookworst, en op weg naar buiten dacht ik... Ik haal eens een ijsje voor mezelf. Met spikkels, gewoon omdat het kan. Omdat ik ook eens lief moet zijn voor mezelf!

Op de fiets zit ik te genieten van mijn ijsje en rijd een heel stuk om voor ik naar huis toe rijd. Mezelf kietelen, dat moet ik eens wat vaker doen. Ik ga een lijstje met dingen bedenken waar ik heel erg blij van wordt. Ik, en niemand anders. Help jij mij aan inspiratie? Waar wordt jij nou blij van?

Kijk ook eens op mijn blogjes; www.tantepoppedeintje.nl 

6 jaar geleden

Waar ik echt een keer blij om word? Haha ik ga het gewoon lekker zeggen! Heerlijk op de bank liggen en een grote cheesecake op me schoot en lekkere ijskoffie erbij. Stilte om me heen, vriend uit huis samen met me dochtertje. Eventjes niets. Is al lang geleden hoor :p Ik merk aan mezelf nu na 2 jaar dat ik daar best wel even naar verlang. Eventjes tijd voor mezelf, even op adem komen voor 2 uurtjes. Toch maar een keertje inplannen dan maar. Dat heeft een mama nodig!

6 jaar geleden

Ik pak mijn momentjes ook wel. Eigenlijk doe ik dan gewoon de dingen die ik ook graag deed voor ik een kleine had. Lekker met chips tv kijken, een boek lezen, of zo nu en dan even een lekker gbakje, gewoon omdat het kan ;)

6 jaar geleden

Inspiratie voor jouw lijstje: Inderdaad dat ijsje. Die mooie schoenen, die je al weken in de etalage ziet staan, gewoon kopen. Een uurtje jezelf opsluiten in de badkamer en een heel beautyritueel doen (papa past wel even op). Nu het weer mooier wordt, met een lekker drankje en een boek/tijdschrift in de zon gaan zitten. Een leuk etentje met je beste vriendin (of je man). En nog veeeeeeel meer!

6 jaar geleden

Jezelf kietelen? Ik heb daar iets andere associaties bij haha! Maar mezelf verwennen, ja hoor. Ik ben daar behoorlijk goed in. Ik kan dat zonder blikken of blozen. Ik pak zo mijn momentjes heus wel!